Sports de ca Nostra

L’equip de Tercera Nacional del CE Montuïri podria desaparèixer

escutSegons diversos digitals dedicats al futbol de les Illes Balears, l’equip de Tercera Nacional del CE Montuïri podria desaparèixer i no començar la propera temporada 2015/2016.

El principal problema seria l’econòmic ja que fa falta una gran quantitat de doblers per poder continuar amb el projecte. També hi hauria altres factors com l’anunci del nou govern municipal de portar a terme un repartiment més equitatiu de les subvencions. Recordem que el CE Montuïri havia estat fins ara l’entitat montuïrera que rebia, de llarg, més ajudes per part de l’Ajuntament de Montuïri. Igualment influiria que la majora de l’afició del poble ha donat suport a l’Athletic Club en la seva temporada de vida com varen fer saber els anteriors responsables municipals als directius de l’equip de tercera.

Amb tot, el CE Montuïri (fundat l’any 1946) no desapareixeria del tot i es mantindria amb els juvenils i el futbol base. Aquest sembla ser el darrer episodi d’un llarg procés d’allunyament entre el club i la població montuïrera accelerat els darrers anys per la poca presència de jugadors montuïrers al primer equip i una tasca social dins la vila gairebé nul·la.

esbinerbo.com

Los comentarios están cerrados.