Sports de ca Nostra

C.D. MANACOR ; LA JUNTA DIRECTIVA ES REUNEIX AMB TOTS EL PARES DEL CLUB

reunioAquesta setmana la Junta directiva del club,  encapçalada per el President Miquel Estrany, s’ha reunit amb tots els pares de cada categoria en diverses reunions,  per tal de  fer balanç de la temporada Deportiva que hem acabat aquestes setmanes i per presentar les novetats i condicions de la nova temporada, així com per  informar de les activitats que es duran a terme aquest estiu, el Campus d’estiu i el Curs d’Alt Rendiment.

El balanç esportiu, ha estat molt positiu segons el president, amb nombrosos equips participant a les finals de pobles i de Mallorca, així com l’ascens de varis equips. S’han reconegut alguns errors i que se està treballant per esmenar.

També s’ha convidat al pares que ho vulguin,  a treballar amb el club, obrint les portes de la junta directiva a qui ho desitgi

CD.manacor.es

Los comentarios están cerrados.