Sports de ca Nostra

L’ATL. BALEARS CEDEIX LA SEVA PINACOTECA A LA FFIB

00100_0001005213_2_firmaConveni entre la Fundació del Futbol i la de l’Atlètic Balears. 22 obres d’art propietat de la Fundació de l’Atl Balears queden exposades a la FFIB.

S’ha firmat un Conveni entre la Fundació del Futbol, de la FFIB i la Fundació de l’Atlètic Balears, per la qual 22 obres pictòriques de coneguts artistes penjaran de les parets de la recentment inaugurada Casa del Futbol, la seu federativa a Son Malferit.

Han signat el Conveni el president Miquel Bestard i el president de la Fundació de l’Atl. Balears, Miquel Deyà, en presència d’altres membres de la Fundació del Futbol.
Aquesta pinacoteca està formada per 22 quadres de pintors tan coneguts com Jorge Bascones, Ramón Canet, Maria Carbonero, Lourdes Sampol, Luis Maraver, Horacio Sapere, etc. i varen formar part d’una exposició promoguda per l’Atlètic Balears ara fa 24 anys al Palau Solleric de Palma. Els quadres havien quedat emmagatzemats a una dependència municipal de Palma en el recinte de Ses Voltes.
Per aquest conveni, la FFIB podrá tenir durant dos anys prorrogables, els cuadres exposats permanentment a les seves oficinas de Son Malferit.

Los comentarios están cerrados.