Sports de ca Nostra

Quaranta esportistes eivissencs participen en les finals Balears de futbol i gimnàstica artística

CapturaAquest cap de setmana continuen les finals balears del programa ‘Esport per a l’Edat Escolar’, amb les finals de futbol infantil, cadet i gimnàstica artística. Tendran lloc els dies 6 i 7 de juny a Mallorca, i s’hi desplaçaran 40 esportistes d’Eivissa, a més de 7 entrenadors i delegats.

Els campions d’Eivissa de futbol en categoria infantil i cadet són el Portmany Atlètic i la Penya Esportiva Sant Jordi, amb 32 jugadors i 6 entrenadors i delegats. El dissabte a les 16.30 el Portmany Atlètic jugarà contra el Rctv. De Mallorca al camp de futbol de Peguera. La Penya Sant Jordi jugarà contra el Mallorca al camp de futbol de Magalluf. El diumenge està prevista la final a les 11,15 i la disputa del tercer i quart lloc a les 9,30 hores.

Vuit gimnastes eivissenques competiran a Son Moix
En gimnàstica artística, la selecció d’Eivissa participarà amb 8 gimnastes acompanyades del seu entrenador. La competició tendrà lloc al Poliesportiu de Son Moix el dissabte a partir de les 13:25 h., on es disposaran de quatre nivells de dificultat i cadascun dels nivells està dividit en categories, depenent de l’edat de la gimnasta.

Respecte a les finals de la setmana passada, les seleccions d’Eivissa d’atletisme, escacs, natació, ciclisme en ruta i tir amb arc varen aconseguir un total de 83 medalles: 24 d’or, 37 de plata i 22 de bronze, distribuïdes de la següent manera:

Atletisme: 55, 18 d’or, 24 de plata i 13 d’or

Tir amb arc: 10 medalles d’un màxim de 16 possibles, 3 d’or, 4 de plata i 3 de bronze

Natació: 13 medalles. 1 d’or, 6 de plata i 6 de bronze

Escacs: 6 medalles. 2 d’or, 3 plates i 1 bronze

Ciclisme en ruta: No ha aconseguit cap medalla, però ha millorat els resultats de l’any

Los comentarios están cerrados.