Sports de ca Nostra

JUSTA DERROTA D’UN LLORET SENSE AMBICIÓ

14166El partit d’ahir no passarà a la història recent del  Lloret, ni de lluny.

El Lloret va sortir al camp, fred,  sense ambició, sense pressió i sense moltes de les  coses que es necessiten per afrontar un partit i ho  va pagar. Als 12 minuts el marcador ja reflectia un  0-2 totalment just, ja que els visitants van sortir molt  més enxufats. A la mitja hora de partit, una acció  puntual de qualitat de Juanmi va retallar distàncies,  per anar al descans amb una mica d’esperança.  La segona part va arrencar igual que la primera, i el Pilares va tornar a marcar al 52. El Lloret ho va  intentar i va disposar d’algunes ocasions, però  estava clar que ahir no era el dia. A falta de tres  minuts per al final els visitants van marcar el  definitiu 1-4, ja amb una grada gairebé buida.  Esperem i desitgem que el darrer partit a casa,  sigui diferent, perquè l’afició i l’equip es mereixen  una despedida molt millor del que es va veure ahir. 

Los comentarios están cerrados.