Sports de ca Nostra

1ªELIMINATORIA TORNADA. CE FERRERIES 1 – CAMPANET 1.

11248803_844542962261777_2444717463921671425_nAhIr capvespre no va poder ser, en el partit de tornada amb un gran ambient en les grades amb unes 600 persones, l’equip que entrena Pere Vadell, ho va donar tot com ve fent tota la temporada, peró en aquests partits a vegades falta tenir un poc de sort, que ens va ser esquiva en el minut 91 quan vam tenir l’oportunitat de guanyar el partit i passar a la fase final, hagués estat el just premi a un equip i entrenadors que durant 9 mesos han estat fent feina per arribar fins aqui, peró quan es dona tot dins el camp, mereixen el reconeixement del club i afició.
El partit va ser intens, amb un equip mallorquí que va esperar arreplegat i tirant de força fisica i l’experiencia dels seus jugadors més importants i aprofitant una de les poques ocasions que van tenir, nosaltres vam dur més el control i abans de rebre el gol vam tenir 2 bones aproximacions que el porter va treure, una de les millors un xut de Marc Urbina de fora de l’area, tot i rebre el gol l’equip es va aixecar i va apretar per empatar abans del descans.
En la represa es va aconseguir igualar en els primers minuts amb un bon gol de Elliot, teniem temps per endavant l’equip ho va intentar fins el final amb un equip arreplegat darrera que presionava per dificultar la nostra arribada amb moltes perdués de temps, peró en els darrers minuts ho vam tenir amb el penal a favor nostre, peró no va ser posible i només queda felicitar l’equip per haver arribat fins aqui, gracies a el titol de lliga.
La temporada que ve a veure si ho podem intentar de nou, i avam si será la bona per aconseguir l’ascens.

ENHORABONA EQUIP, I MOLTES GRACIES PER EL VOSTRE COMPROMÍS I GANES.
Fuente Ferreries

Los comentarios están cerrados.