Sports de ca Nostra

SA CAMISETA DES CVS JA PESA

ImageProxy.jpg7417Fa casi cinq anys vaig escriure ES PODER D’UNA CAMISETA. Senzillament era una manera de reclamar una mica d’orgull solleric. Orgull de ser des CVS.
.
.
.
.
Orgull i convenciment de que, en l’àmbit amateur, no hi ha massa clubs en el territori nacional que ens superin. Convenciment de que, creient que sa feina era de ses millors, seriem una mica mes bons.

Segueixo pensant el que vaig posar aquell 20 d’agost de 2010 però ara, cinq anys despres, sonc conscient de que es procés no se podia fer perque sí. No se podia fer d’un dia per s’altra. Ara en sonc conscient perquè cinq anys despres, pens que es procés ha passat de forma natural, perquè havia de passar, perquè mos ho hem currat molt. Tots. Tot es club. Perquè quant un és es millor, mai és només perquè tengui en Messi o en Cristiano. Quant un és es millor sempre es perquè sa suma des 100% des recursos dóna un resultat millor que es dels demés.

I això de ser es millors pot sonar prepotent però es que crec que ho som. Pens que som els que oferim millor producte. I ara, a més d’això, obtenim bons resultats esportius que mos fan gaudir de sa nostra gran passió. I sa millor prova de que sa camiseta des CVS pesa, es que ja no se celebren els Campionats com es celebràven fa cinq anys. Ara aconseguir bons resultats ja va implícit amb sa camiseta des CVS, amb es nostre logo. I si no s’aconsegueixen grans resultats ja es considera un petit fracàs. Per tots, menys pels jugadors i tècnics que sabem el que costa arribar on s’arriba, sigui quin sigui el resultat final.

Però igual que els joves canterans del Madrid sommien jugar amb es primer equip per seguir sumant lligues i Champions a s’història des seu Club, es nostres nins de s’escoleta, dels infantils, ja no fan volei nomes per passar-s’ho bé. Sense que ningú des CVS en parli, ells mateixos comenten el que faran quant siguin campions, quant ataquin com ho fan els grans, quant guanyin lligues com es CVS Sóller Tours, quant guanyin finals com es CVS Perfume’s Club, es CVS Fet a Sóller, Const. Marc Galindo…. I això s’impregna a sa camiseta, a nes gens des nins. I pesa… i que bé que pesa!!, i que bé que tot es camí recorregut ens ha duit fins aquí i en podem gaudir!!.

A seguir gaudint família, molts d’anys de CVS!!! I a seguir carregant de pes sa nostra camiseta que ja conéixen a tota Espanya. Que quant miren els sortejos i veuen que els ha tocat amb «Los de Sóller» sa gent arrufa es nas…

Albert Ros.

Los comentarios están cerrados.