Sports de ca Nostra

INFANTIL F. B : GRAN FINAL DE TEMPORADA DELS INFANTILS FEMENINS B i C A TERRES MENORQUINES

ImageProxyAquest passat cap de semana el Construccions Tuent Sóller viatjà a Menorca ,juntament amb l’Infantil C, Forn C’an Frau Sóller, per participar a la segona edició del torneig  infantil d’Alaior. Un torneig on participaren set equips, cinc menorquins i dos sollerics.

El Construccions Tuent Sóller despres de disputar una lligueta tots contra tots acabà al primer lloc perdent nomes un partit i jugà la final enfront del Ferreries guanyant dos sets a zero. L»equip solleric fent un bon joc amb tots els espectes fou millor i aixecà la copa de guanyador.
Despres del darrer punt tot l’equip, juntament amb les juadores de l’Infantil C que entraren al camp correns, celebraren el triomf solleric a terres menorquines
C.V.Soller

Los comentarios están cerrados.