Sports de ca Nostra

INFANTIL F. A : EL CVS FET A SÓLLER TORNA D’ASTÚRIES COM A CINQUÈ MILLOR INFANTIL D’ESPANYA!!

ImageProxy.jpg12345L’equip de CV SOLLER FET A SÓLLER acabà cinquè al Campionat d’Espanya Infantil Femení que es va celebrar a Cangas d’Onis  i Arriondas amb un sabor agredolç. Agre per estar a punt de aficar-se a semifinals perdent en un tie break disputadíssim davant les que, al final, varen ser les Campiones d’Espanya, el Grupo Covadonga.
ImageProxy

I dolç per aquesta cinquena plaça d’Espanya que es molt digne per un poble com Sóller desplegant un joc de qualitat que va tenir com a premi que la nostra jugadora Aina Pons, fos designada com a millor jugadora del campionat per decisió dels 4 entrenadors dels equips semifinalistes, rebent la pilota daurada.

El nostre conjunt va esta enquadrat en el grup F juntament en CV Melilla, L’Illa Garau Valencia i el campió madrileny, CV Leganés. En aquesta fase que es jugava al millor de tres sets, les nostres varen vèncer per 2-0 els tres partits amb un gran joc de conjunt. Ja en la segona fase es varen trobar amb l’equip Càntabre de Torrelavega i el Grupo Covadonga asturià.


El primer partit va ser contra el Torrelavega on les nostres varen guanyar per un ajustat 3-2 en el pitjor partit del Campionat, guanyant a base de coratge e il·lusió. Després va tocar jugar contra el Grupo Covadonga. Per molts de tècnics el millor partit del Campionat, on s’enfrontaven el dos finalistes de la passada Copa d’Espanya i en un vibrant partit on es jugava el pase a semifinals les Asturianes s’imposaren en el cinquè set per un ajustat 15-13.

Amb la desil·lusió per no accedir a la semifinal tocava jugar per els llocs del 5 – 8 d’Espanya que no es poc. El primer partit de la fase decisiva va ser davant el conjunt català de l’Esplugues, amb victòria clara de les nostres per 3-0.

En el darrer partit per el llocs 5-6 va tocar jugar contra el potent conjunt blaugrana del CV Barça que es va veure superat pel bon joc de les solleriques que varen guanyar per un marcador final de 3-1, classificant en aquesta cinquena posició final.
Enhorabona a tots!… Amunt CVS !!!
ImageProxy.jpg123456 ImageProxy.jpg12345 ImageProxy.jpg123
ImageProxy.jpg1234

 

Los comentarios están cerrados.