Sports de ca Nostra

FASE D’ASCENS A 3ªDIVISIÓ.CAMPANET-C.E. FERRERIES (DISSABTE 23 A LES 16.30 H).

FERRERIES

FERRERIES

Aquest dissabte l’equip de regional debuta en l’esperada fase d’ascens a 3ªdivisió, un bon punt culminant a el titol de lliga, peró l’equip que entrena Pere Vadell es troba amb moltes ganes de competir amb la máxima ambició, tot i la dificultat del rival, esteim convençuts que amb l’equip que tenim ho podem aconseguir, el primer pas será a Mallorca contra un equip que es la primera vegada que juga una fase d’ascens, peró que será un equip amb molta ilusió respaldat per el seu public, que no será fácil ja que es un blog que es tanca bé i compta amb un parell de veterans ilustres a la 3ªdivisió, nosaltres intentarém aconseguir un bon resultat per la tornada i després acabar-ho davant el nostre public, creiem que es un bon momento perqué l’equip torni a donar una gran alegría i pugui superar les eliminatories.
Per aquest partit tindrém disponible quasi tota la plantilla, mentalitzada de les dificultats que ens trobarém i donar ho tot.
c.e. ferreries

Los comentarios están cerrados.