Sports de ca Nostra

ENTREGA DE MATERIAL ESPORTIU A LA BARRIADA DE LA SOLEDAT

00100_0001005207_1_vertiLa Fundació del Futbol ajuda al Col·legi Balmes i al club Sant Vicenç de Paül amb material esportiu. A la foto, membres de la Fundació i els representants de les institucions.Atenent les demandes de les institucions del barri de la Soledat, on viuen moltes famílies amb pocs recursos, la Fundació del Futbol ha entregat material esportiu divers (petos, pilotes…) als representants del Club Sant Vicenç de Paül –Bernat Bono, president, i Sebastià Bordoy, secretari– i als del Col·legi Balmes, Antònia Balaguer i Joan Antoni Serra.
El president de la Fundació i president de la FFIB, Miquel Bestard, va reafirmar la seva voluntat de mantenir la col·laboració amb els veïns de la barriada i amb les seves institucions.
FFIB

Los comentarios están cerrados.