Sports de ca Nostra

CCE Sant Lluís ; Santi Quevedo Se’n va una part del nostre Escut

550569_4198038042595_5902946_nSanti Quevedo Olives (Maó, 1981) va posar fi el passat dissabte contra la UE Sami a la seva carrera esportiva, vinculada única i exclusivament al CCE Sant Lluís. Una trajectoria que va començar als cinc anys d’edat i que decideix posar fi amb 33 anys, el que suma, 28 anys defensant la porteria de Ses Canaletes, per la qual cosa passa a formar part de la historia de la nostra Entitat.

Persona extravertida, amable i estimada per tots, a exercit les tasques de jugador, entrenador, directiu i en l’actualitat, entrenador de porters amb total vinculació i il·lusió en tot el que fa.

Amb èpoques millors i altres pitjors en la seva dilata carrera esportiva, a fet en el món del futbol infinitat d’amics ja que a vist passar pel vestuari de Ses Canaletes a molts companys i entrenadors que sempre han valorat la seva predisposició al treball, serietat i labor de grup .

A partir d’ara, Santi, no es desvincula del Club, sinó que penja els guants per passar a una nova etapa en la seva vida esportiva.

Una part de l’escut del CCE Sant Lluís, s’acomiada, però tenim Santi per estona.

Los comentarios están cerrados.