Sports de ca Nostra

Campus Fútbol CCE Sant LLuis: Vine i disfruta!!

cartel-sant-lluis-207x300Com cada any la nova edició del “Campus d’Estiu” farà possible que els participants nascuts entre 2003 i 2010, gaudeixin d’un estiu inoblidable. En aquesta nova edició, els nostres directors, Jose Angel Moyano i Victor Perez faran que els seus fills passin unes vacances entretingudes mitjançant el seu esport favorit, el futbol. Un dels nostres objectius és que els participants surtin més motivats per a la pràctica del futbol i adquireixen uns valors que els serveixin per a la seva vida diària.

Les tarifes per a aquest any es mantenen com en edicions anteriors amb la variació que descomptes especials per a germans.

Les inscripcions ja estan obertes, tant a les oficines del CCE Sant Lluís com a l’oficina del Camp de Futbol. El telèfon de contacte per aclarir qualsevol dubte és el 617 98 27 74.

No esperis més, vine i disfruta!

CCE Sant Lluís

Los comentarios están cerrados.