Sports de ca Nostra

LA CANDIDATA DEL PP A PALMA PROMET POSAR HERBA SINTÈTICA A TOTS ELS CAMPS

00100_0001005195_2_unnamedLa FFIB, com en eleccions anteriors, reb els candidats perquè expliquin els seus programes esportius als clubs. Margalida Durán va ser la primera.

La cap de llista a l’Ajuntament de Palma per part del PP, Marga Durán, va comparèixer a la Sala d’Actes de la Federació acompanyada per Fernando Gilet, actual regidor d’Esports de Palma, i Damià Vich, va mantenir un diàleg animat amb els representants dels clubs que acudiren a la cita.
Tant Marga Durán com el seu equip de candidatura se varen mostrar molt d’acord amb les reivindicacions dels clubs que tenen equips de Futbol Base, sobretot en tota la polèmica de la llei d’emprenedors que posa en perill la seva subsistència. Se varen mostrar d’acord en la reforma de la llei, tal com ha demanat el Parlament Balear recentment.
Durán va dir que, si el PP tornava a dirigir l’ajuntament de Palma, una de les prioritats seria la instal·lació d’herba sintètica als camps que encara no en tenen, com el Independiente. També se mostraren disposats a reformar els camps que necessitin millores.
FFIB

Los comentarios están cerrados.