Sports de ca Nostra

INAUGURADA LA NOVA SEU DE LA FFIB EN PRESÈNCIA DE VILLAR I DEL PRESIDENT BAUZÀ

00100_0001005180_2_placaLa nova seu de la FFIB –la Casa del Futbol– va quedar inaugurada oficialment amb un acte institucional que va reunir les primeres autoritats illenques. Miquel Bestard i Ángel María Villar varen estar acompanyats pel president del Govern Balear, José Ramón Bauzà, la presidenta del Parlament Balear, Margalida Durán, el batle de Palma, Mateu Isern, i la delegada del Govern, Teresa Palmer. Amb ells, una àmplia representació de les institucions socials, polítiques i esportives de les Illes Balears varen omplir la Sala d’Actes de les noves instal·lacions de Son Malferit.
Abans dels discursos, se va descubrir una escultura i una placa commemoratius i el vicari episcopal de Mallorca, Antoni Vera, juntament amb el rector de La Soledat, varen beneïr les instal·lacions.
En el seu discurs, Miquel Bestard va agraïr a la Federació Espanyola i al seu president el suport material i moral per dur endavant la compra i la reforma de la seu federativa, que “obre una nova etapa pels prop de 30.000 federats que a partir d’ara tendran un patrimoni i una seu moderna”.

També se va referir amb agraïment al batle de Palma per la gestió que va permetre el traspàs i la reconversió de les instal·lacions de Son Malferit, així com al president del Govern Balear per les ajudes al transports interinsulars del futbol.

Dirigint-se al president de la RFEF, li va dir: “Quiero que sepas, Ángel que, a diferencia de lo que ocurre en Madrid, aquí todas las instituciones y todos los grupos políticos se han puesto de nuestro lado en la defensa de los clubes con pocos recursos y del deporte base. El Parlamento Balear, por unanimidad, ha pedido una revisión de las leyes que amenazan a los directivos y a la economía de los clubes sin ánimo de lucro. Ojalá otras instancias políticas siguieran el ejemplo del consenso conseguido en nuestra Comunidad Autónoma”.
Tot seguit li va lliurar la primera Insígnia d’Or i Brillants de la FFIB.

Ángel María Villar va respondre amb una intervenció elogiosa cap a la gestió de Miquel Bestard i va agraïr als polítics presents la seva defensa del Futbol Base. El president de la FFIB va dir que ell no desistirà de defensar els clubs modests davant dels atacs d’algunes instàncies polítiques o esportives, perquè, el futbol vertader, segons ell, està al marge de les competicions professionals.

El batle de Palma, Mateu Isern, se va felicitar de veure Son Malferit, que era propietat de l’Ajuntament, convertit en unes modernes instal·lacions que podran fer molt pel futbol base. També va tenir paraules d’elogi per Miquel Bestard, dient que és fàcil arribar a acords amb ell, perquè és una persona dialogant que viu pel futbol.

Finalment, el president del Govern, José Ramón Bauzà, després de felicitar tothom per la nova seu, va reconèixer que la Llei d’Emprenedors és una llei que se pot millorar, i que es nota que els que l’han feta no han estat mai directius de clubs modests ni regidors d’ajuntaments petits, perquè desconeixen els esforços que fan els directius i els voluntaris per treure endavant el futbol base.

Prop de 300 persones varen brindar per la inauguració de la nova Casa del Futbol de la FFIB.
ffib

Los comentarios están cerrados.