Sports de ca Nostra

CAMPIONS: El camp de futbol del Platges de Calvià ple de nins i nines de Palma que volen fitxar per “Campions”

campionsAquesta setmana a Campions els nins i nines dels clubs de futbol de Palma són els protagonistes que també volen fitxar pels equips dels entrenadors Iván Campo i Gustavo Siviero.

Al càsting de Campions, a Palma, es presenten centenars de futbolistes que amb el seu bon joc i la seva passió pel futbol demostraran que poden formar part d’un dels dos equips. A més, comptarem amb l ’ajuda dels entrenadors de la Federació de Futbol de les Illes Balears i en aquesta ocasió tendrem un convidat de luxe; l’exjugador del Mallorca Raül Pareja que aconsellarà tant als nins i nines com als entrenadors. El camp de futbol del Platges de Calvià serà el punt de trobada dels candidats que poden fitxar per Campions.

Una setmana més amb Iván Campo, Gustavo Siviero i tots els nins i nines, viurem un programa carregat de moltes emocions, d’una experiència única, de nirvis, plors i rialles, però, sobretot, de bon futbol.

Campions és el programa d ’IB3 Televisió en què dos grans exfutbolistes, Ivan Campo i Gustavo Siviero, acompanyats del presentador del programa Toni Terrades, recorreran les nostres Illes per fitxar els millors jugadors de futbol de la categoria aleví. El programa té com a objectiu descobrir el gran talent, jugant a futbol, dels nins i nines de Balears i demostrar que, a més d’esser grans futbolistes, tenen grans valors humans com la camaraderia, el respecte pel rival, l’amistat, el joc net…

Diumenge, a les 20.00 hores, a IB3 Televisió i també el podeu veure en directe a la pàgina web ib3tv.com.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta # CampionsIB3 i al seu Facebook: Campions – IB3 Televisió.

Los comentarios están cerrados.