EL FÍSICS CIUTADELLA, MILLOR CLUB DE KARATE DE LES ILLES BALEARS EN AQUEST PROMETEDOR 2015

12 marzo 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
6666Un Ăšxit i gros de l’expediciĂł del gimnĂ s FÍSICS CIUTADELLA a les Fases Finals de Balears escolars celebrades al poliesportiu de MaĂł el passat cap de setmana. El club ciutadellenc va acabar flamant primer al medaller autonĂČmic amb quatre ors, dues plates i tres bronzes. Els primers llocs aconseguits per Laia Taltavull en la categoria kĂșmite Juvenil femenĂ­ -50kg; Julen Triay en kĂșmite Juvenil masculĂ­ -45kg; Mariona Taltavull en KĂșmite infantil femenĂ­ – 43kg i Judith Álvarez en KĂșmite infantil femenĂ­ -34 kg van deixar palĂšs el gran moment del FÍSICS en l’esport de formaciĂł.
Les dues plates varen venir de mans de Rafel GonzĂĄlez en kĂșmite juvenil masculĂ­ -55kg i de Judith Álvarez, qui va fer doblet en aquesta ocasiĂł en Kata infantil femenĂ­. I els tres bronzes varen recaure en Judith GarcĂ­a en KĂșmite Juvenil femenĂ­ +43kg; Victor MarquĂ©s en kumite juvenil masculĂ­ -45kg i Mar i Cel Ribot en KĂșmite infantil +40kg. La resta de karatekes del club ho van fer igual de bĂ© que els medallistes perĂČ no van poder pujar al podi: Marta Bosch, Carlos Pons i Neus Marquet.
Tot un Ăšxit del club ciutadellenc que amb els resultats aconseguit demostra el seu bon estat de forma i la feina ben feta amb l’esport de base. Els tĂšcnics del FÍSICS, Pere Calafat i JesĂșs Triay (Shuto), varen rebre la felicitaciĂł dels representants del Consell Insular, Juanjo Pons, Miguel A. Milla i Josep Juaneda, pels resultats aconseguits, fruit de la labor duita a terme durant tants d’anys.

FOTOS: JOAN BARCELÓ

Comentarios cerrados