Sports de ca Nostra

P.B. ELS TAMARELLS ; EL BARÇA DE NA MARIONA JUGA DIUMENGE A MALLORCA. VINE AMB NOSALTRES A VEURE’L !!

futbol femení 085 Aquest diumenge a les 11’30 h. es juga en el camp del Coll den Rebassa el partit de la Primera Divisió femenina entre l’UE Collera i el FC Barcelona. Serà la primera vegada que la jugadora internacional felanitxera Mariona Caldentey, recentment escollida entre les 22 millors jugadores del món amb més futur, vengui a Mallorca a jugar amb el Barça un partit oficial.

El FC Barcelona és l’actual líder de la categoria, en quinze jornades ha guanyat catorze partits, marcant 49 gols i només n’ha encaixat tres, mentre el Collera és el desè classificat amb catorze punts.

La PB Els Tamarells serà present en aquest partit, donant suport a la nostra sòcia i al seu equip. Està prevista una partida conjunta de socis a les 10 h. del matí del diumenge des de davant el Cafè Can Moix, per entrar tots junts a les 10’45 h. en el camp, i donar el màxim suport a la felanitxera Mariona Caldentey.

Esperam la vostra assistència i quedau emplaçats per aquest diumenge. Tots i totes amb na Mariona !!

 

Equip PB Els Tamarells escut PB Els Tamarells Mariona

Los comentarios están cerrados.