CV SÓLLER B 2–3 CV VILAFRANCA (25-23/21-25/25-13/20-25/7-15)

13 enero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

C.V.SollerJUVENIL F. B : LES SOLLERIQUES PAGUEN LA SEVA IRREGULARITAT DAVANT UN VILAFRANCA MOLT LLUITADOR

Pel CVS jugaren: Maria Bisbal, Clàudia Trias, Marta Valls, Maria Amorós, Laura Ferrà, Sílvia Peña, Lluïsa Reynés, Sílvia Sánchez, Inés Ballester, Clara Coll i Mariam Zamrik.
Partit amb molts alts i baixos el jugat per les nostres juvenils B el passat dissabte a Son Angelats, davant un Vilafranca, que tot i no jugar un volei de manual, es va emportar el partit per 2 sets a 3. Començaren bé les nostres guanyant el primer set per un ajustat 25 a 23, però les de Vilafranca no es donaren per vençudes i s’emportaren el següent 21 a 25.

Un canvi en el sistema de joc de les solleriques va decantar el tercer set del costat local, on es va marcar el ritme i on les forànies no s’aproparen en cap moment al marcador, acabant el set 25 a 13 i amb la sensació de que es podía tancar el partit al següent, però la cosa no fou així, i després de desplegar un gran volei al darrer set jugat, es va pasar a l’extrem contrari: serveis fallats, poca defensa i errors que feren que les vilafranqueres s’allunyessin en el marcador. A final del set va tornar el bon joc, que només va servir per arribar als 20 punts. I amb això ens vam veure en un cinquè set, el qual es va acabar decantant per l’equip visitant per un clar 7 a 15.

La sensació general del partit és que es sap jugar un bon volei, però que no només s’ha de jugar aquest bon volei dos sets, sinó tot el partit. El major contrincant que tenim sempre som nosaltres mateixos, i és una mica l’assignatura pendent de les nostres juvenils B.
El Juvenil femení B descansa aquest cap de setmana, però ja s’han posat enmarxa per tal de que la visita a Porto Cristo del proper 24 de gener es jugui, almenys, com quan ens van retre visites elles, on tot i que les de Porto Cristo s’emportaren el partit, les nostres feren un dels seus millors partits de la temporada.