Sports de ca Nostra

VOLEIBOL ; TERCERA CONCENTRACIÓ GRUPS SEGUIMENT MASCULÍ

grups%20mascNova jornada dels Grups de Seguiment Masculins de la Federació de Voleibol de les Illes Balears a la localitat de Bunyola. Sessions  d’entrenament enfocades sobretot a aconseguir que els jugadors puguin mostrar tota la seva capacitat I així ser útils per l’equip. A banda d’aquest important aspecte psicològic individual I de grup, també es va fer incidència a l’hora d’afiançar els sistemes de joc que es desitgen emprar. Especialment les sortides i combinacions d’atac des de recepció I el suport a n’aquesta acció d’atac per part de l’equip. Els jugadors van poder aprofitar per millorar el timing amb els col·locadors i cada vegada es mostren mes segurs a la pista. Jornades d’entrenament I convivència que segur donaran el seu fruit.
Fuente FBVB

Adjuntamos informacion referente a una nueva jornada de los grupos de seguimiento en categoria masculina.
Adjuntos:
GRUPS SEGUIMENT MASCULI.pdf

Los comentarios están cerrados.