Sports de ca Nostra

PB Els Tamarells guanya el 1r Torneig Penyes Barcelonistes Nadal a Felanitx‏

Equip Penya Barcelonista Els TamarellsAmb un ambient d’enorme esportivitat va tenir lloc el passat dissabte horabaixa en el camp Es Torrentó del Felanitx la primera edició del Torneig de Penyes Barcelonistes de Nadal a Felanitx, amb la participació de la Penya Barcelonista de Peguera, la Penya Blaugrana de Pollença, la Penya Blaugrana d’Alcúdia i l’amfitriona Penya Barcelonista Els Tamarells. Destacà la presència de la jugadora felanitxera del primer equip femení del FC Barcelona Mariona Caldentey, que feu l’entrega de trofeus; així com la sorpresa de l’Avi de la Penya, Francesc Sola, directiu de la PB Els Tamarells, es va vestir per l’ocasió com si fos el mateix Joan Casals.

  El primer lloc del torneig fou per la PB Els Tamarells, que va guanyar tots els partits, 2-0 a la PB Alcúdia (amb gols de Jaume Vidal), 2-0 a la PB Pollença (amb gols de Jaume Vidal i Tomeu Martorell), i 5-0 a la PB Peguera (amb gols d’Andreu Julià, Jaume Vidal, Miquel Caldentey, Tomeu Martorell i Sebastià Amor).

  La segona posició fou per la PB d’Alcúdia que va sumar quatre punts, amb una victòria damunt la PB Peguera per 4-1 (amb dos gols de José Angel, un del president Toni de Lluc Vallespir i un altre de Xavi López; mentre José Mª S. Carmona marcava pels calvianers); i un empat 1-1 davant la PB Pollença (marcant Toni Cánaves pels alcudiencs i Marc Llompart pels pollencins).

  La tercera plaça, empatada a punts a la d’Alcúdia, fou per la PB Pollença, que en sumava tres davant la PB Peguera (4-3), amb els gols pollencins de Florit, Marc Llompart i dos de Raúl Mora; mentre Manolo Díaz, Keke Garrido i Johnny marcaven pels calvianers; afegits al punt sumat davant la PB d’Alcúdia.

  Tancà la classificació del torneig la PB Peguera. Els àrbitres foren Joan Antoni Cifre i Marc Lladonet.

  Per la PB Els Tamarells, dirigits per Miquel Àngel Riera “Titi” jugaren: Lluís Artigues, Joan Jaume Simó, Tomeu Nadal, Miquel Servera, Jaume Bennàsar, Tomeu Martorell, Joan Mas, Bernat Artigues, Jaume Vidal, Andreu Julià, Jaume Rigo Tous, Sebastià Amor, Antoni Bonet, Llorenç Tortella jr., Miquel Caldentey i Marc Lladonet.

  Destacà la facilitat anotadora del vicepresident Jaume Vidal, màxim golejador del torneig amb quatre dianes, i les espectaculars intervencions del porter Lluís Artigues, que va mantenir a la PB Els Tamarells imbatuda durant tot el torneig.

 Per la PB d’Alcúdia jugaren Joan J. Hernández, Àngel Hernández, Josep Cifre, Marcel Rose, Llorenç Vallori, Toni de Lluc Vallespir, José Angel López, Xavi López, Pep Llinàs, Marc Llinàs, Toni Cànaves, Toni Cifre, Johnatan López i Pedro Quero.

 Per la PB Pollença jugaren Pep Albertí, Joan Vives, Pep Gómez, Arnau Colomar, Miquel Amengual, Pedro Miguel Bauzá, Marc Llompart, Raúl Mora, Joan Miquel Planas, i el delegat Manolo Aroca.

 Per la PB Peguera formaren Francisco Medina, Carlos Puigdelmas, Manolo Díaz, Johnatan Charamelo, Juan Pablo López, Pedro Betancourt, José Manuel Romero, , Daniel Medina, Carlos Molina, José Mª S. Carmona, Keke Garrido, José Torrubia, Alex Bauzá, Carlos Garcia, Fernando Tejero, i l’entrenador Sebastián Palmer.

  Després del torneig, va tenir lloc l’entrega de trofeus, i un sopar de les penyes participants en el mateix bar d’Es Torrentó, que va acabar amb el Cant del Barça i brindant per un venturós nou any.

CAMINADA A SANT SALVADOR I COMIAT DE L’ANY

  En la jornada de diumenge es va organitzar una caminada al puig de Sant Salvador, però la pluja va deslluir l’acte i hi hagué una baixa participació. Després els membres de la junta directiva de la PB Els Tamarells tancaren l’any amb una caragolada a Son Mesquida, culminant un agradable fi de festa, i desitjant prosperitat per l’any 2015.

Àrbitres del torneig Avi de la Penya Els quatre presidents de penyes amb Mariona Caldentey Equip PB Pollença Equip Penya Barcelonista Peguera Equip Penya Blaugrana d'Alcúdia Equip vencedor

Los comentarios están cerrados.