Sports de ca Nostra

Trail Solidari «Tots amb en Joan», organitzat per la PB Els Tamarells, amb més de 600 participants‏

1555326_10205897456458856_870952310395768187_n3.579 EUROS EN MITJA HORA FAN REALITAT EL SOMNI DE JOAN GARCIA EN EL TRAIL SOLIDARI

Més de 600 participants acudiren en el Trail Solidari que diumenge va organitzar a Felanitx la Penya Barcelonista Els Tamarells, envoltats de grans campions com Tòfol Castanyer, Toni Peña, Tolo Fiol, i Joan Nadal, que no dubtaren en donar suport a aquesta iniciativa solidària perquè aquest jove campaner pogués tenir la cadira amb rodes que tant necessita.

Ben d’hora, al voltant de les 8 del matí, el Parc Municipal se va anar omplint de gent, molts esportistes, sensible amb aquesta causa, que feren la seva aportació i es disposaren a gaudir del magnífic entorn natural que ens ofereixen les nostres muntanyes.

Abans de la partida es va fer un rifa benèfica, on hi aportaren obsequis i prendes Tòfol Castanyer, Bikila-Toni Peña, Can Calco Hotels, el Club Triatló Portocolom, Distribucions Tomeu Vidal, Flors i Fulles, Sempre en Forma, Triatló Sports Manacor i Parc Cafè.

La Federació de Penyes i el FC Barcelona també es varen sumar obsequiant a Joan Garcia amb una samarreta signada pels jugadors del primer equip.

Tancat el termini per adquirir paperetes, pràcticament totes exhaurides en mitja hora, es va donar a conèixer públicament la quantitat obtinguda, 3579 euros, que foren entregats a la família de Joan, la qual molt emocionada va mostrar la seva gratitud. Una multitudinària fotografia en l’escalinata del parc donava pas a la sortida.

Primer varen partir els participants que feien el recorregut de 30 kms, pujant pel Calvari, Sant Salvador, Castell de Santueri, Es Carritxó, Binifarda, Son Quelles, Es Picot, Sant Salvador, Calvari i acabant en el Parc en poc més de tres hores i mitja.

Cinc minuts després sortia el grup que havia de recórrer 20 kms., el més nombrós, i acte seguit el qui en feia 10 cap a Sant Salvador, sempre caminant.

Voluntaris de la PB Els Tamarells oferiren avituallament als participants a Sant Salvador i en el Castell de Santueri, gràcies a l’empresa Agromart i a l’Ajuntament de Felanitx. L’organització vol agrair la implicació dels directius de la penya, dels corredors de muntanya Joanma Barceló, Miquel Vila, i Paco Sánchez, i dels voluntaris Polita Cerdà, Fina Forteza, Pedro Acosta i Nofre Llinàs; així com la bona tasca i ajuda de Protecció Civil i Policia Local.

L’acollida i acceptació d’aquesta iniciativa fou altament positiva i valorada, fet que dóna peu i força perquè tingui continuïtat en propers anys i es converteixi en cita ineludible per ajudar a les persones o entitats que més ho necessiten.

Per aquesta vegada la satisfacció és molt gran, Joan Garcia ha fet del seu somni una realitat. Moltes gràcies a tots els qui participàreu i ajudàreu. PB Els Tamarells, sempre solidària !!

La Junta Directiva

 

VER GALERIA DE FOTOS

Los comentarios están cerrados.