Sports de ca Nostra

LA FUNDACIÓ DEL FUTBOL VOL COL·LABORAR AMB L’INSTITUT D’AFERS SOCIALS

CapturaCatalina Cirer, presidenta de l’Institut de Mallorca d’Afers Socials, va rebre material esportiu de la Federació. La Fundació de la FFIB vol ajudar els menors acollits.
Miquel Bestard, president de la FFIB i de la Fundació del Futbol, va encapçalar la representació de la Fundació, en aquest primer acte de col·laboració amb l’Institut que depèn del Consell Insular. Se va fer entrega de sudaderes de les seleccions balears de futbol.
L’IMAS acull nins que tenen dificultats familiars o socials, i els ofereix règim d’acolliment en famílies  o centres associats.
La Fundació del Futbol té previst continuar amb les converses amb l’IMAS per arribar a un Conveni de Col·laboració que contempli altres ajudes als infants acollits, com gestionar beques perquè puguin fitxar per clubs de futbol federat del seu entorn. També s’estudiarà la manera que els nins acollits a l’Institut puguin participar en activitats lúdico-esportives, com Campus o Jornades, que organitzin els clubs de futbol.
FFIB

Los comentarios están cerrados.