Athletic Club de Montuïti 6 – Atlètic Son Ximelis 1‏

16 diciembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
at montuiriEncara no eren les 18h quan començava el partit entre l’Athletic Club de Montuïri – Atlètic Son Ximelis.

Just als 6 min. de partit Cerdà Cifre marcava de cap després d’un córner i posava l’1-0. No era fins al minut 40 que Nicolau marcava el 2-0.
A la segona part fou la que hi hagué més gols. Quan alguns aficionats eren encara el bar d’es Revolt, Rechach (48’) de penal posava el 3-0. Poc després de penal una altra vegada Mas (56’) marcava el 4-0. Deu minuts més tard Vera(65’) marcava l’únic gol visitant del partit i l’entrenador atlètic Guillem Munar ordenava a varis jugadors de la banqueta a encalentir, per canviar a una tàctica més defensiva. Seguidament Servera (66’) ampliava la golejada.
Als 73 minuts de joc sortia al camp el porter Salas com a jugador de camp, en aquest moment hi havia els dos porters atlètics amb camp i Recahch (“retirat” de la posició de porter). Abans d’acabar el partit Ginard (83’) marcava el definitiu 6-1.
Alineació: Miralles Martorell, Candela, Bergas, Cerdà Cifre, Rechach, Ortiz, Servera, Mora, Nicolau, Solier, Mas.
Suplents: Salas, Coronado, Mesquida, Aloy, Ginard.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Antoni Vidal i Joan Mayol.
Canvis: Mesquida per Mora (45’), Coronado per Candela (55’), Ginard per Solier (61’), Salas per Ortiz (73’).
Targetes: Ortiz (28’), Cerdà Cifre (60’), Mas (72’).
Àrbitre: Ruiz Escarrer.