Sports de ca Nostra

CE Ferreries HORARIS DELS PARTITS PER EL CAP DE SETMANA DIES 13 I 14 DE DESEMBRE.

FERRERIES

FERRERIES

Comença la lliga regional amb un interessantissim UE Sami – CE Ferreries, amb les ganes de refer-nos de la injusta eliminació per les semifinals, per aixó l’equip esta amb moltes ganes de seguir amb el joc mostrat durant la lligueta de copa, será un partit obert i amb molt de ritme.
L’equp juvenil nacional jugará un nou derbi contra el Menorca, amb els 3 punts que son importants de cara a la lliga, l’equip maonés esta fora del descens i una victoria ens aproparia a ells i seguir fora de la zona de descens, els jugadors esperen amb moltes ganes el partit, haurém de fer un partit molt serió i estar encertats en els moments claus.

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 16.00 H.

1ªJORNADA. UE SAMI – CE FERRERIES.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

15ªJORNADA. CE FERRERIES – CD MENORCA.

JUVENIL B. DESCANSA.

CADET. DIUMENGE A LES 9.30 H.

11ªJORNADA. CE FERRERIES – CE MERCADAL.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 H.

1ªJORNADA. CE FERRERIES – CCE SANT LLUÍS.

INFANTIL B. DIUMENGE A LES 11.00 H.

1ªJORNADA. UD MAHON – CE FERRERIES.

Los comentarios están cerrados.