Sports de ca Nostra

Fútbol Sala ; C.S.E. Llevant – CM VIA TACCIOLLI (4-6)

198273_523939784283292_590250745_nImportant victòria del conjunt dirigit per Charly per no deixar les posicions capdavanteres de la lliga. Els vermellencs feren un partit molt complet en tots els aspectes. Varen estar molt encertats tant en atac com en defensa, és a dir, anul·lant al rival i aprofitant totes les ocasions de les quals disposaven. El CM VIA TACCIOLLI s’avançava en el marcador al pocs minuts de començar el partit amb dos grans gols de Nilson i Alex. Els dos equips partiren als vestuaris amb el marcador de 2-3. Els visitants sempre estaren per damunt del marcador. Ja a la segona part, els vermellencs seguiren infal·libles al contraatac i sentenciaren el partit quan faltaven 5 minuts. El marcador podria haver estat més ample si Carlos hagués marcat dos dobles-penals en els darrers instants.
PLANTILLA: 3 Xisco, 4 Sebas Ramis, 5 Nilson (GOL), 6 Pedro, 7 José Luis (GOL), 8 Alex (GOL), 9 Sergio, 12 Javi (GOL), 13 Carlos, 14 Sebas Gayá, 15 David.
Importante victoria del conjunto dirigido por Charly para no dejar las primeras posiciones de la liga. Los bermellones hicieron un partido muy completo en todos los aspectos. Estuvieron muy acertados tanto en ataque como en defensa, es decir, anulando al rival y aprovechando todas las ocasiones de las que disponían. El CM VIA TACCIOLLI se adelantaba en el marcador a los pocos minutos de empezar el partido con dos grandes goles de Nilson y Alex. Los dos equipos se fueron al vestuario con el marcador de 2-3. Los visitantes siempre estuvieron por encima en el marcador. Ya en la segunda parte, los bermellones siguieron infalibles en el contraataque y sentenciaron el partido a falta de 5 minutos. El marcador podía haber sido más amplio si Carlos hubiera marcado dos dobles-penaltis en los instantes finales.

 

C.S.E. Llevant 4-6 CM VIA TACCIOLLI (Alex, Javi, José Luis, Nilson i Peña x2): Victòria importantissima!!! Gran partit dels de Charly, tant en defensa com atac! Visita el nostre bloc patrocinat per Via Tacciolli!

C.S.E Llevant 4-6 CM VIA TACCIOLLI (Alex, Javi, José Luis, Nilson y Peña x2): Victoria importantisima!!! Gran partido de los de Charly, tanto en defensa como en ataque! Visita nuestro blog patrocinado por Via Tacciolli!

Los comentarios están cerrados.