Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Soller ; SANT JOAN 0-3 REST. CA’N QUIROS SÓLLER (21-25/11-25/8-25)

ImageProxySENIOR M. B : ARRIBA LA PRIMERA VICTÒRIA DEL REST. CA’N QUIROS SÓLLER A SANT JOAN

Pels sollerics jugaren : Albert, Pep Campillo, Damià, Guiem i el cadet Xisco Mas.
Els nostres arribaren al partit sabent que tendrien les seves opcions ja que els resultats dels dos equips havien estat similars. Sempre amb l’incertesa de no conéixer els rivals, d’arribar amb baixes importants i amb 6 jugadors justos però amb el convenciment de que fent les coses be es podria lluitar per la victòria.
I així va ser, perque l’ordre i les poques errades no forçades dels sollerics no donàren gaires opcions a uns jugadors locals molt voluntariosos però poc encertats en molts dels aspectes del joc.
Xisco Mas va complir sobradament i va sumar a un equip en que tots els jugadors varen jugar a bon nivell. Tot i que la recepció no va funcionar massa be, en atac s’aconseguí puntuar molt i en defensa es va fer una feinada que permetia contratacar sempre amb avantatge.
Nomes en el primer parcial i quant els nostres duien un avantatge de mes de 10 punts, una sèrie d’errades en recepció i en atac va permetre als locals apropar-se. La resta del partit va ser un monòleg solleric que va acabar amb una celebrada primera victòria.
La propera setmana els nostres juguen a Son Angelats a les 19:00 h del capvespre davant el juvenil del CV Artà. Molta sort!!..

Los comentarios están cerrados.