Noticies C.V.Soller ; SANT JOAN 0-3 REST. CA’N QUIROS SÓLLER (21-25/11-25/8-25)

1 diciembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

ImageProxySENIOR M. B : ARRIBA LA PRIMERA VICTÒRIA DEL REST. CA’N QUIROS SÓLLER A SANT JOAN

Pels sollerics jugaren : Albert, Pep Campillo, DamiĂ , Guiem i el cadet Xisco Mas.
Els nostres arribaren al partit sabent que tendrien les seves opcions ja que els resultats dels dos equips havien estat similars. Sempre amb l’incertesa de no conĂ©ixer els rivals, d’arribar amb baixes importants i amb 6 jugadors justos perĂČ amb el convenciment de que fent les coses be es podria lluitar per la victĂČria.
I aixĂ­ va ser, perque l’ordre i les poques errades no forçades dels sollerics no donĂ ren gaires opcions a uns jugadors locals molt voluntariosos perĂČ poc encertats en molts dels aspectes del joc.
Xisco Mas va complir sobradament i va sumar a un equip en que tots els jugadors varen jugar a bon nivell. Tot i que la recepciĂł no va funcionar massa be, en atac s’aconseguĂ­ puntuar molt i en defensa es va fer una feinada que permetia contratacar sempre amb avantatge.
Nomes en el primer parcial i quant els nostres duien un avantatge de mes de 10 punts, una sĂšrie d’errades en recepciĂł i en atac va permetre als locals apropar-se. La resta del partit va ser un monĂČleg solleric que va acabar amb una celebrada primera victĂČria.
La propera setmana els nostres juguen a Son Angelats a les 19:00 h del capvespre davant el juvenil del CV ArtĂ . Molta sort!!..

Comentarios cerrados