Crònica Atlètic Balears 6 – 2 Cornellà ; Pluja de gols i d’aigua

30 noviembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

Atletico BalearesPluja de gols a Son Malferit. De gols i d’aigua. Una vegada més, l’afició de l’Atlètic Balears demostra estar al costat de l’equip tot i les dificultats. El dia, l’hora, la pluja, l’adéu a l’Estadi Balear, l’última derrota…no hi ha res que freni aquesta afició, el bé més preuat d’aquest club.

Anem al partit. 6 a 2, amb contundència i estil a parts iguals. La primera part va ser molt disputada, i ambdós equips varen mostrar les seves debilitats i fortaleses a pilota aturada. Avançava Artabe l’equip local al rematar de cap una treta de cantonada (‘6). Sergio Gómez capgiraria el marcador al ’23 amb una altra rematada de cap per emmarcar. Abans també havia fet diana Álex Gallar. Després d’una primera mitja hora un tant boja, el central verd Borja veia la segona groga, fet que es mostraria clau en l’esdevenir del partit. Pràcticament en la següent jugada empatava el Balears. Una altra vegada de córner. Una altra vegada Artabe.

Amb l’empat al marcador i amb l’equilibri de forces en favor del Balears, el segon temps només va tenir color blanc-i-blau i un nom: Carlos Rodríguez. El manxec es va marcar un hat-trick en quinze minuts. El Cornellà va fer forat per banda esquerra i els homes de banda de l’Atlètic ho aprofitaren. Ja fós Jaime Hernández o Fullana, les seves centrades trobaven el cap o el peu de Carlos Rodríguez. Finalment, Chando arrodonia l’horabaixa empenyent la pilota cap al fons de la xarxa després d’una excel·lent jugada personal de Nando Ramón. Partit per emmarcar, idò, dels de Nico López. Enhorabona i a seguir així!

KQ8U1569

Atlètic Balears: Víctor, Jaime, Artabe, Mairata, Guasp, Nando Ramón, Ripoll (69, Bernat Alomar), Cristian, Chando, Fullana (74, Nacho Martínez) i Carlos Rodríguez (79, Ignasi Dalmedo)

Cornellà: Segovia, Pere, Dani, Borja, Arnau, David Garcia, Joel (65, Trujillo), Gómez, Óscar Muñoz (72, Xemi), Álex Gallar i Xavi Boniquet (43, Xavi Pelegrí)

Àrbitre: Alexandre Alemán Pérez (Las Palmas). Amonestà amb targeta groga als locals Fullana, Ripoll i Guasp i als visitants Gómez, Pere i David García. Expulsà per doble amonestació al visitant Borja

Gols: 1-0, Artabe (m. 6); 1-1, Álex Gallar (m. 8); 1-2, Gómez (m. 23); 2-2, Artabe (m. 40); 3-2, Carlos (m. 63); 4-2, Carlos (m. 71); 5-2, Carlos (m. 76); 6-2, Chando (m. 80).

Comentarios cerrados