Sports de ca Nostra

Ricard Casas i Xavi Garcia posen la guida ala Passio pel Bàsquet de Formacio‏ del del CCE Sant Lluís

xavi ricardEls tècnics completen un programa de luxe en una setmana d’intensa activitat formativa al Pavelló de Ses Canaletes

Els entrenadors catalans Ricard Casas i Xavi Garcia s’han sumat a darrera hora al programa d’activitats formatives que, espaiades en jornades tècniques diàries, organitzarà el CCE Sant Lluís del dia 1 al dia 6 de Desembre amb el nom de “Basketball Experience Week”.

Els dos prestigiosos tècnics, referents en el bàsquet de formació estatal de clubs i federatiu, desenvoluparan les seves propostes en dos clínics i compartiran pista amb els entrenadors anteriorment confirmats Jaume Rovira, Jesús Fernández i Joan Lluís Ibern.

Casas i Garcia s’han convertit en uns habituals al món de la cistella insular, i especialment santlluissera, en els darrers dos anys. Clínics, xerrades, taules rodones, sopars/tertúlia, la presentació del llibre “EntrenaMENT i EMOCIONS”, les dues primeres edicions del campus “Frontera”, entrenaments específics als clubs que ho han sol·licitat… L’empatia i capacitat de seduir, compartir i transmetre (coneixements, iniciatives, idees, dubtes…) dels dos tècnics per ajudar a aprendre i créixer són un valor segur a l’hora d’apostar per la seva presència en una programació com aquesta.

El CCE Sant Lluís, sabedor de l’interès que puguin despertar els cinc clínics que es realitzaran, ha compartit el calendari de la “Basketball Experience Week” amb la resta de clubs de l’illa, perquè hi pugui assistir tot entrenador, directiu o qualsevol persona vinculada al món de la cistella insular. L’entitat de Ses Canaletes ha ajustat l’import de cada jornada a 10 euros. La primera inclou dos clínics i la segona tres intervencions.

Aquesta és la primera proposta d’una sèrie intensa d’activitats a desenvolupar durant el mes de desembre des de la perspectiva de la formació de l’esportista (jugador, entrenador, àrbitre), que ha organitzat l’entitat blava amb la coordinació del seu director tècnic, Joan Martínez Escala.

Calendari i temari clínics de la «Basketball Experience Week»: Dimecres dia 3 19.30-20:30 Jaume Rovira, clínic personalitzat en funció de les qualitats/necessitats que hagi detectat en els jugadors 20:30-21:30 Ricard Casas, treball de peus i mans en el tir Dissabte dia 6 17:30-18:30 Joan Lluís Ibern, construcció de transicions ofensives (cadet i júnior) 18:30-19:30 Chus Fernández, construcció d’un estil de joc en funció dels jugadors (cadet i júnior) 19:30-20:30 Xavi Garcia, metodologia de la tècnica individual-ITZADA 20:30-21:00 Preguntes i taula rodona

 

«PASIÓN POR BALONCESTO DE FORMACIÓN»

Ricard Casas y Xavi Garcia ponen la guinda con dos clínics en la Basketball Experience Week del CCE Sant Lluís

Los técnicos completan un programa de lujo en una semana de intensa actividad formativa en el Pabellón de Ses Canaletes

 

Los entrenadores catalanes Ricard Casas y Xavi Garcia se han sumado a última hora al programa de actividades formativas que, espaciadas en jornadas técnicas diarias, organizará el CCE Sant Lluís del día 1 al día 6 de Diciembre con el nombre de «Basketball Experience Week «.

Los dos prestigiosos técnicos, referentes en el baloncesto de formación estatal de clubes y federativo, desarrollarán sus propuestas en dos clínics y compartirán pista con los entrenadores anteriormente confirmados Jaume Rovira, Jesús Fernández y Joan Lluís Ibern.

Casas y García se han convertido en unos habituales en el mundo de la canasta insular, y especialmente ‘santlluissera’, en los últimos dos años. Clínics, charlas, mesas redondas, cenas/tertulia, la presentación del libro «EntrenaMENT i EMOCIONS», las dos primeras ediciones del campus «Frontera», entrenamientos específicos a los clubes que lo solicitan… La empatía y capacidad de seducir, compartir y transmitir (conocimientos, iniciativas, ideas, dudas …) de los dos técnicos para ayudar a aprender y crecer son un valor seguro a la hora de apostar por su presencia en una programación como esta.

El CCE Sant Lluís, sabedor del interés que puedan despertar los cinco clínics que se realizarán, ha compartido el calendario de la «Basketball Experience Week» con el resto de clubes de la isla, para que pueda asistir todo entrenador, directivo o cualquier persona vinculada al mundo de la canasta insular. La entidad de Ses Canaletes ha ajustado el importe de cada jornada a 10 euros. La primera incluye dos clínics y la segunda tres intervenciones.

Esta es la primera propuesta de una serie intensa de actividades a desarrollar durante el mes de diciembre desde la perspectiva de la formación del deportista (jugador, entrenador, árbitro), que ha organizado la entidad azulada con la coordinación de su director técnico, Joan Martínez Escala.

Calendario y temario clínics de la «Basketball Experience Week»:

Miércoles día 3
19:30-20:30 Jaume Rovira, clínic personalizado en función de las cualidades/necesidades que haya detectado en los jugadores 20:30-21 30 Ricard Casas, trabajo de pies y manos en el tiro Sábado día 6 17:30-18:30 Joan Lluís Ibern, construcción de transiciones ofensivas (cadete y junior) 18:30-19:30 Chus Fernández, construcción de un estilo de juego en función de los jugadores (cadete y junior) 19:30-20:30 Xavi Garcia, metodología de la técnica individual-IZADAS 20:30-21:00 Preguntas y mesa redonda

ricard xavi

 


XUS ROTGER
SECCIO DE BASQUET DEL CCE SANT LLUIS.

Los comentarios están cerrados.