Sports de ca Nostra

U.E. LLORET -PLA DE NATESA (1-1)

9136Setmana rera setmana es van acumulant baixes per lesió  i sanció, fet que està condicionant molt els resultats de  l’equip durant el darrer mes. Sens dubte, l’equip  atrevessa una situación complicada per la poca  disponibilitat de jugadors, fet que fa que no es pugui  preparar en les millors condicions els partits. Aquest fet  ahir va ser més que evident, ja que l’equip hagué  d’afrontar el partit amb 13 jugadors, amb la mala sort que  a la primera meitat es va lesionar en Juanmi i s’hagué de  fer el primer canvi.   La primera part el Lloret va ser lleugerament superior al  seu rival, el Pla de na Tesa, i així ho demostrava el  resultat que era favorable d’un gol a zero, desprès d’una  bona jugada colectiva que culminà n’Alberto Miranda.  Però a la segona part, el rival va ser superior a un Lloret  que anava molt just de forces i va veure com als darrers  minuts el Pla aconseguiria el gol de l’empat. Sens dubte,  una llàstima la mala sort que té l’equip amb les lesions ja  que la plantilla al complet demostrà un major potencial  arribant anar liders algunes jornades. Tan sols cal esperar que passin les setmanes per  recuperar efectius i que el cos tècnic pugui treballar en  condicions per retornar al camí de l’èxit
fUENTE U.E. LLORET

Los comentarios están cerrados.