Sports de ca Nostra

Un Punt massa Car F.C. INTER MANACOR 1 U.E. LLORET 1

8731Sembla que el Lloret no té la sort de cara amb les lesions  aquesta temporada, i el nombre de baixes comença a ser  preocupant. Tot i això, l’equip segueix competint tal com  va demostrar dissabte passat al camp d’un gran equip  com l’Inter Manacor. El Lloret sortí al camp molt seriós i  conscient de que no podia fer cap errada si volia sumar  qualque punt. A mesura que els minuts passaven  l’empenta dels locals disminuí i el partit s’equilibrà  bastant. Tot i que els dos equips disposaren d’algunes  arribades de perill el marcador durant la primera part no  es va moure.   A la segona part, la tònica seguí sent la mateix, un Inter  que duia el control del partit, però que es topava cada  vegada amb un Lloret molt ben plantat defensivament. El  Lloret jugava les seves cartes i aprofità una pilota penjada  dins l’àrea petita per avançar-se al marcador amb el gol  d’en Yassen. Aquest gol donà forces al Lloret per  aguantar l’envestida d’un Inter que cercà insistentment  l’empat. Però els minuts passaven i s’arribà al minut 90  de partit, fins aleshores un partit sense cap tipus  d’incident ni tensió, però a partir d’aquí l’àrbitre va decidir  canviar la història del partit i assumí un trist protagonisme  amb un recital d’expulsions (3 jugadors i 3 membres del cos tècnic). La primera expulsió arriba al minut 90 desprès d’una falta a favor nostre que en Sergio es va  queixar de la duresa i va ser amonestat amb la segona groga i expulsió. Amb un jugador menys, l’àrbitre afegí  minuts i al 95 arribà el gol de l’empat. Amb la treta del mig  del camp l’àrbitre advertí al nostre jugador Luis que fes  via a treure i l’amonestà amb dues grogues consecutives i per tant expulsió. Aquest fet va fer que altres jugadors  recriminessin l’actuació i en Raúl va veure com també  seria expulsat. A pesar de jugar amb tres jugadors menys, l’àrbitre no va assenyalar ni falta, una jugada que va  suposar que el nostre jugador (Xisco Roig) hagués d’anar a  l’hospital amb una fractura d’un dit de la mà. Adamunt  la jugada continuà i acabà amb una ocasió de perill a  favor de l’Inter. Finalment decidí posar punt final al seu  show al minut 99 i el Lloret pogué sumar un punt, que tenguent en compte les expulsions i lesions (Domingo  Ramis, Yassen i Conrado), va sortir massa car. Desitja’m una prompte recuperació a tots els lesionats, ànims!
WEB u.e.lLORET

Los comentarios están cerrados.