semifinals de Copa Regional Preferent; CF Sporting de Mahón -CCE Sant Lluís

19 noviembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

image1Per segon any consecutiu, de les tres edicions que es porten amb el nou format de competició, el conjunt Regional Preferent de Jose Angel Moyano estarà present a les semifinals de Copa i ho farà de la millor manera possible, havent estat primer classificat del seu grup en la fase de grups de la Competició. El seu rival serà el CF Sporting de Mahón un equip que de ben segur farà que l’eliminatòria sigui igualada i que cerca per primera vegada en la seva història la Final de Copa del proper dia 6 de desembre.

El CCE Sant Lluís disposarà en aquesta ocasió del factor camp a favor, l’eliminatòria s’obrirà al Municipal de Maó el proper diumenge 23 de Novembre a les 17:00 hi es tancará al Municipal de Ses Canaletes el dissabte 29 de Novembre a les 18:00 h. El club maonès a anunciat que el preu de les entrades per al partit d’anada serà de 3 € per als que ho facin de forma anticipada i de 5 € si són retirades a taquilla el dia del partit d’anada. Donada la proximitat del Municipal de Maó i la importància del mateix, no hi ha excusa per als aficionats del CCE Sant Lluís acudeixin en massa per donar suport als seus en aquesta eliminatòria tan important per al primer equip de l’entitat.

Una eliminatòria oberta en la qual l’equip lluiser té l’oportunitat de classificar-se per a una final tot llunyana però alhora propera. Amb l’experiència de l’any anterior, on el quadre blau va caure eliminat per un sol gol de diferència davant el CD Menorca, els nois del tècnic basc volen estar acompanyats per la seva parròquia que l’any passat els acompanyá en el partit de tornada i omplir Ses Canaletes en la trobada d’anada demostrant que tant els jugadors com els aficionats llusiers tenen fam de títols.

Així doncs, us necessitem, veniu a patir amb nosaltres en una eliminatòria oberta on tot pot passar.
www.ccesantlluis.es

Comentarios cerrados