Sports de ca Nostra

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 1 – PENYA ARRABAL.2

FERRERIES

FERRERIES

Avui migdia l’equip juvenil ha perdut 1 a 2 contra el Penya Arrabal, un equip que ha tret fruit de les jugades d’estrategia a més de mostrar bones maneres en atac i la seva posició en la zona alta de la classificació, el primer gol ha vingut de una falta directe i el segon en penjar una pilota que han rematat, abans també en una jugada d’estrategia en David Janer ha rematat molt bé de cap, ha estat en el primer temps i hem pogut empatar poc després de rebre el primer gol. L’equip ha estat molt bé durant el primer temps jugant amb intensitat i creant perill en 2 bones ocasions, una rapida arrancada de Sergi Mercadal quan era aprop de l’area, li han fet una clara falta i també dins l’area hem pogut rematar en 2 ocasions, peró la pilota ha anat per el centre i el porter del Penya Arrabal ha estat encertat, ells creaven més perill en la zona d’atac ja que compten amb bons jugadors rapids i tecnics, hem apretat fins el descans per poder avançar-nos. En la represa hem seguit igual sense renunciar a l’atac, peró el segon gol ha fet mal, hem intentat reaccionar peró la bona colocació i el poderio fisic dels mallorquins ha fet dificil, tot i aixó hem pogut penjar dues pilotes dins l’area amb cert perill, avui hem arribat més a porteria, peró ha falta poder tenir la sort en el moment precis. Ara hem acabat aquesta fase de dur calendari amb equips capdavanters, la setmana que ve jugarém a Formentera amb la intenció de poder dur els punts en joc, de la ma de Pere Genestar que dema s’incorpora a la direcció de l’equip.

web C.E.Ferreries

Los comentarios están cerrados.