Sports de ca Nostra

Lleida Esportiu – CD Atlético Baleares (1-3) El Juvenil A es frena contra el Baleares a Magraners

at Baleares Division de HonorEl Juvenil A del Lleida Esportiu ha vist interrompuda aquesta tarda la seva solidesa a Magraners, en perdre davant el CD Atlético Baleares (1-3). L’equip de la Terra Ferma ha viscut la pitjor primera meitat de la temporada, en què, sense intensitat i molt apàtic, ha cedit la iniciativa i el domini a l’adversari. Una actitud que han acabat acusant al segon acte, quan a pesar de sortir amb empenta i de mostrar una millora de la imatge, no han estat a temps de recuperar el terreny perdut.

Els insulars s’han avançat al marcador res més començar l’encontre, amb un gol obra de Pau a la sortida d’un córner, resultat amb què s’ha arribat al descans. A la represa, els visitants han ampliat diferències amb el segon, a través d’una rematada de Riad després d’una jugada lateral. Malgrat que Peco, transformant un llançament de falta directe, ha obert una escletxa d’esperança per als del Segrià al tram final, el conjunt de Palma ha sentenciat el partit al descompte, amb una contra culminada per Lucho.

FOTO: LLEIDA ESPORTIU

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Lleida Esportiu Juvenil A: Joan Marc ©, Genís (Youssouf 57’), Dani, Sanuy (Marcel 35’), David, Tatis, Tió, Francesc (Leo 70’), Benji, Peco i Ander Cayola

CD Atlético Baleares: Seguí, Álvarez, Serra, Borja, Pau, Marcos, Enric (Lucho 72’), Riad, Rodri (Garau 70’), Capellà (Mario 79’) i Juárez ©

Àrbitre: Israel Gómez Hernández, del Comitè Català, assistit per Calin Barta i Jaime Ruiz Téllez. Grogues als visitants Riad (55’), Rodri (70’) i Borja (85’).

Gols: 0-1 Pau (3’) / 0-2 Riad (65’) / 1-2 Peco (86’) / 1-3 Lucho (90’+3’)

Incidències: Partit corresponent a l’onzena jornada del Campionat de Lliga de Divisió d’Honor Juvenil (Grup 3), jugat dissabte 15 de novembre de 2014, a les 16:00 hores, al Municipal Magraners, davant un centenar d’espectadors.
web C.E. Lleida

Los comentarios están cerrados.