Sports de ca Nostra

REGIONAL PREFERENT ; CE ESCOLAR 1-ROTLET MOLINAR 3

escolarHo ha intentat l’equip local pero avui ha tingut davant al millor equip que ha passat de moment per Es Figueral. Ha marcat primer l’Escolar amb un autèntic golàs d’en Aso amb un fort xut des de fora de l’àrea. Un poc després, un altre golàs,d’estratègia de l’equip visitant posava l’empat al marcador. I sense temps per assimilar l’empat, penal a favor del Rotlet que posava el 1-2. I finalment antes d’acabar la 1a part, un altre bon gol de cap de l’equip visitant ha sentenciat el partit. La 2a part l’equip local ho ha provat de totes les formes, pero com ja hem dit, avui el rival ha estat molt superior i no ha passat gens de pena per el resultat. De totes formes bona actitud dels jugadors locals que avui s’han vist superats per qualitat individual i col·lectiva

Los comentarios están cerrados.