Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Soller

C.V.SollerSENIOR M. B : EL REST. CA’N QUIROS VA ENCAIXANT LES PECES TOT I PERDRE A POLLENÇA

 

SENIOR M. B : EL REST. CA’N QUIROS VA ENCAIXANT LES PECES TOT I PERDRE A POLLENÇA

Posted: 10 Nov 2014 03:49 AM PST

CV POLLENÇA 3-0 REST. CA’N QUIROS SOLLER (25-18/25-17/25-21)

Pels sollerics jugaren : Albert, Pep C., Damià, Pepllu, Pep T., Guiem i Gerard.
Amb les baixes den Miquel i en Biel, els nostres afrontaven el partit a Pollença amb ganes de seguir millorant sensacions. Els sollerics mesclen moments de bon joc amb d’altres en que el desordre i les errades pròpies penalitzen molt, donant moltes facilitats als rivals.

Els tres sets foren molt parescuts, amb avantatge local gairebé durant tots els jocs de tres o quatre punts que en els instants finals de set augmentava per les errades dels sollerics. Nomes en el tercer parcial, els nostres comandaren per moments el marcador a força de lluita defensiva intentant aturar els pollencins en bloqueig. Els locals, amb una alçada mitja, molt superior a la dels nostres, jugaven sempre amb superioritat a la xarxa on els sollerics lluitaven per aturar com podien les combinacions dels pollencins.
Al final del tercer, aparegueren de nou les errades i el partit acabà amb el 25-21 final. Tot i la derrota, tothom coincidia en que s’havia completat el partit mes complet del que es porta de campionat.
La setmana que ve, els sollerics descansen.

JUVENIL F. B : L’ACTITUT ES UN PETIT DETALL QUE MARCA UNA GRAN DIFERÈNCIA

Posted: 10 Nov 2014 03:36 AM PST

CV Sóller B 1–3 Porto Cristo (14-25/6-25/25-23/19-25)

Pel CV Sóller B jugaren: Caterina, Maria Bisbal, Clàudia, Marta, Maria Amorosa, Laura, Lluïsa, Sílvia Sánchez, Inés, Mariam, Clara i Sílvia Peña.
Després de caure 3 a 0 a Vilafranca el cap de setmana anterior en un partit nefast en actituT, aquest cap de setmana les Juvenils B han demostrat que quan volen, saben competir a molt bon nivell.

El partit començà una mica com s’esperava, doncs Porto Cristo ha perdut tan sols un partit en el que duim de lliga i son un equip competitiu;  els dos primers sets foren guanyats amb certa facilitat per elles, sobre tot el segon que s’emportaren per un clar 6 a 25. Va ser al tercer set on es va veure la reacció sollerica i, amb una actitud i ganes de jugar que no s’havia vist en quasi cap moment en el que duim de temporada, les nostres juvenils van sorprendre al Porto Cristo, i s’emportaren el set per 25 a 23, ajustat si, però lluitat també.

Aquesta actitut va seguir també durant el quart set, però als instants finals un parell d’errades van fer que l’opció de jugar el tie break desaparegués. Tot i la derrota, aquest és el camí a seguir, l’actitut mostrada és la que s’hauria de tenir sempre, sigui qui sigui el rival, doncs alguns partits perduts enguany, amb l’actitut del passat dissabte haguessin estat ben diferents. Però no basta demostrar que es sap competir als partit, també s’ha de demostrar als entrenaments.
Les Juvenils B visiten al líder de la competició, Forn i Pastisseries Garau – La Salle Pont d’Inca, que no coneix la derrota, i que esperem les nostres li plantin cara com ho feren dissabte passat. El parit es juga diumenge 16 de novembre a les 12:00h. A entrenar bé i segur que serà un bon partit.

SENIOR FEMENI : TREBALLADA VICTORIA DEL CVS SOLLER TOURS QUE ELS MANTE COM A LIDERS

Posted: 09 Nov 2014 11:34 PM PST

CVS SOLLER TOURS 3-0 CV PORTOL (25-23/31-29/25-19)
Aquest passat diumenge en el Pavelló de Son Angelats  el conjunt del CVS Sóller Tours va a aconseguir una sufrida e important victòria, que li permet seguir estar una setmana mes al front de la classificació general de Primera Balear, ja que va vèncer per 3-0 al conjunt de Pòrtol amb parcials de 25-23/31-29/25-19.

No va ser una victòria gens fàcil pel conjunt solleric tot i el 3-0 final , ja que es va trobar davant un conjunt com es el Pòrtol que demostrà estar a un bon nivell amb bones jugadores.

El partit va començar amb domini visitant que varen entrar millor en el partit amb unes solleriques mes erràtiques del habitual fins que les visitants es posaren 13-20 en el marcador. A partir d’aquí les nostres ho donaren tot damunt la pista i les visitants no estaran tan encertades,  i així les locals varen donar la volta al marcador i guanyaren un set que va ser clau. En el segon set les nostres anaven dominant el marcador amb petits avantages  arribant  a un 24-20 que pareix definitiu però les visitants arribaren a empatar i a tenir tres pilotes de set que no pogueren aprofitar. Varen ser les locals, de nou, que al final guanyaren per 31-29.
LES NOSTRES CELEBRANT LA VICTORIA AMB EL PUBLIC ASSISTENT
En el  tercer, tot i començar molt igualat, de mica en mica es va anar decantant de part de les nines de Sóller Tours i varen guanyar amb comoditat aquest set.
Les nostres el pròxim diumenge jugaran a Montesion a les 13.20h esperant aconseguir una nova victòria.

INFANTIL F. A : EL CVS FET A SOLLER VENÇ AL CV MANACOR AMB MOLTA CLAREDAT

Posted: 09 Nov 2014 11:15 PM PST

CVS FET A SOLLER 3-0 CV MANACOR (25-9/25-17/25-9)
Per el CVS Fet a Sóller varen jugar, Carla Bort,  Aina Pons, Teresa Mas, Marga Sastre, Mariona Galindo, Andrea Luis, Luisa De Miranda, Carla Ferragut, Marta Jaume, Aina Gomez, Magdalena Pujol i Laura Mayol.
El divendres passat a Son Angelats es varen enfrontar dos del millors equips de la primera infantil femenina, com son el CVS Fet a Sóller i el Manacor, en un partit que va acabar amb victòria clara de les nostres nines per 3-0 amb parcials de 25-9 / 25-17 / 25-9.

Es presumia un partit igualat a Son Angelats ja que les nostres s’enfrontaven a un bon conjunt com es el Manacor amb bones jugadores i ben dirigit des de la banqueta, però a l’hora de la veritat hem de dir que damunt las pista de nomes hi va haver un equip i aquest va ser el nostre del CVS Fet a Sóller, dominant a les manacorines des del principi, amb un bon servei i fent un joc col·lectiu bastant ordenat i amb uns atac contundents que varen dificultar el joc de  les visitants.

També hem de destacar que el conjunt de Manacor no va tenir el seu millor dia i això unit al joc de les solleriques va donar com a resultat aquest  abultat marcador davant un conjunt de qualitat.
Les solleriques tornaran a jugar el proper dissabte a Porto Cristo a les 10 h del dematí esperant fer un bon partit.

INFANTIL F. B : DEBUT AMB DERROTA DEL CONST. TUENT SOLLER

Posted: 09 Nov 2014 11:02 PM PST

CONST. TUENT SOLLER 0-3 ESPORLES VC A (6-25/22-25/17-25)

El Const. Tuent Sóller debutà amb derrota en un partit amb un primer set estrany on les solleriques entre els nervis i la manca de ritme es perdé amb massa diferència, fent les solleriques, els nostres punts i els de les rivals.

El segon i tercer set foren un altre món i les locals es posaren les piles i lluitaren fent un bon joc enfront del joc directe de les esporlerines que aprofitaren la seva gran alçada per endur-se’n la victòria.
La propera setmana la jornada es juga en dimecres visitant el Ágora Portals on esperem fer un bon partit i assolir la victoria.

Los comentarios están cerrados.