Sports de ca Nostra

Son Malferit per a tothom‏

COLLESP-640x360El passat Diumenge, dia 9, l’equip femení de la U.E. Collera de 1ª Divisió i l’equip de 3ª Divisió del mateix club en categoría masculina jugàren els seus partits al camp de Son Malferit

Aquest passat diumenge 9 de novembre i amb motiu d’unes obres de reforma al Camp Municipal de Can Caimari, el club UE Collera va fer ús de les instal·lacions de Son Malferit, que de bon grat l’Atlètic Balears va cedir.

El primer encontre es va disputar a les 12h, i era el corresponent a la jornada 8 del campionat de Primera divisió femenina, al qual el club del Coll d’en Rebassa es va enfrontar amb l’Espanyol de Barcelona. Més tard, a les 15h, es va disputar el Collera – Campos de Tercera divisió, corresponent a la jornada 12.

Amb tot, l’Atlètic Balears vol posar de manifest el seu compromís amb la ciutat, així com reiterar que som un club obert a col·laborar amb la resta d’equips de Mallorca.

*Foto FutbolBalear.com / Bartomeu Morey

 

Los comentarios están cerrados.