Sports de ca Nostra

Lleida-At.Baleres (0-3) Primera ensopegada al Camp d’Esports

CapturaEl Lleida Esportiu ha patit avui la primera ensopegada de la temporada al Camp d’Esports, en caure derrotat en mans del CD Atlético Baleares (0-3). En un partit gris, l’equip d’Imanol Idiakez, amb metres pel davant concedits per l’adversari, però amb espais lliures a l’esquena, ha sortit perjudicat enfront l’aposta del cuer del grup, que ha matat l’encontre amb dues contres i un penal. Una arma de doble tall que ha impedit als blaus reenganxar-se al xoc, a més de privar-los de conservar el liderat, tot i que es mantenen en llocs de play-off.

Encara que, des de l’inici, el conjunt de la Terra Ferma ha estat l’amo de la pilota, apoderant-se de la possessió i de la localització en terreny de joc contrari, una transició d’àrea a àrea ha permès als insulars obrir la llauna a través de Ripoll, que ha tingut temps de controlar la pilota dintre l’àrea per definir ras. Un cop davant el qual els locals no han reaccionat, i que s’encarregaria d’ampliar Chando en una altra arribada ràpida dels mallorquins, entrant pel balcó amb velocitat i ajustant-la a la base del pal.

Amb la confrontació coll amunt, els lleidatans han arrencat amb força a la represa, liderats pel recent entrat Chupe per la banda esquerra. Malgrat això, han topat una i altra vegada amb les dues organitzades i expeditives línies de quatre homes del bloc rival. L’assenyalament d’una pena màxima desfavorable, que ha suposat l’expulsió amb vermella directa del porter Pau Torres, ha acabat de diluir els del Segrià, que han vist com Fullana ha batut el debutant Jorge Gómez des dels onze metres per sentenciar el compromís.

FOTO: SANTI IGLESIAS

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Lleida Esportiu: Pau Torres, Pau Bosch © (Jorge Gómez 69’), Fuster, Fragoso, Ekhi, Pedro Baquero (Eugeni 45’), Didac (Chupe 45’), Albístegui, Diego Sánchez, Miramón i Osado

CD Atlético Baleares: Víctor, Damià, Artabe (Alomar 74’), Mairata, Biel Guasch, Esteban ©, Ripoll, Cristian, Chando, Fullana (Nando 76’) i Charly Ruiz (Nacho 83’)

Àrbitre: Aitor Gorostegui Fernández Ortega, del Comitè Basc, assistit per Enkika Somocuento De la Torre i Aitor Mosquera Antón. Grogues als locals Ekhi (26’) i Fragoso (83’); als visitants Biel Guasch (51’) i Víctor (90’+2’). Expulsat amb vermella directa el porter lleidatà Pau Torres (68’).

Gols: 0-1 Ripoll (20’) / 0-2 Chando (37’) / 0-3 Fullana, de penal (69’)

Incidències: Partit corresponent a la dotzena jornada del Campionat de Lliga de Segona Divisió B (Grup 3), jugat diumenge 9 de novembre de 2014, a les 12:00 hores, al Camp d’Esports, davant 1.069 espectadors. El CD Atlético Baleares ha vestit la segona equipació, groga, per coincidència del blau amb el Lleida Esportiu.
web C.E. Lleida CF

Los comentarios están cerrados.