Sports de ca Nostra

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRERIES 1 – SAN FRANCISCO 1.

PC042180El diumenge migdia l’equip juvenil nacional va afrontar un dificil partit contra un bon equip com ha demostrat ser el San Francisco, hem conseguit un punt, a falta de 7 minuts per acabar el partit en una jugada que ha tingut varios rebots i que finalment Claudio ha ficat dins la porteria visitant.
L’equip mallorquí amb una bona qualitat ha duit el control del partit, peró nosaltres ben situat en defensa hem concedit poc perill clar durant el primer temps, nosaltres hem intentat superar la seva pressió que ha estat molt damunt els nostres jugadors per sorprendre, a punt hem estat en el minut 41 quan en Sergi Mercadal quedava davant el porter mallorquí, peró ens han senyalat fora de joc.
El partit ha seguit obert durant el segon temps, amb el San Francisco intentant imposar la seva superioritat tecnica que venia en un bon moment de forma, hem sabut frenar les seves internades amb ordre i un gran treball en equip, ja que els jugadors ho han donat tot durant el partit fent un gran desgast, tot i rebre el gol visitant hem sabut esperar la nostra opció i no precipitar-nos i ha arribat a falta de 7 minuts, encara fins el final hem tingut 2 bones opcions una falta que ha xutat en Damiá Pons i un corner en el darrer minut, no ha estat posible.
Destacar la gran actitud i ganes de l’equip contra un bon equip com es el San Francisco, a poc a poc esperem anar sumant de cara a conseguir l’objectiu de la permanencia.

Los comentarios están cerrados.