CM VIA TACCIOLLI 2-5 Recreativo Manacor Futbol Sala

4 noviembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional
10616234_886677118009555_4659978694172212396_nIncreĂŻble partit el que es va viure al pavellĂł Toni PizĂĄ. Un partit que va tenir molta emociĂł, intensitat i qualitat durant els 60 minuts de joc. Els primers deu minuts de partit varen ser determinants, ja que el CM VIA TACCIOLLI perdonĂ  vĂ ries ocasions clares mentre que l’equip visitant aprofitava les seves ocasions per posar un 0-3 en el marcador. Al final de la primera part, els vermellencs retallaren distancies amb un gol de Javi Ruiz. En la segona part seguĂ­ la intensitat i el bon joc; els visitants marcarien el quart perĂČ l’equip dirigit per Charly no Ă©s rendĂ­ i reaccionĂ  rapidament. Al darrer minut de joc i amb els vermellencs actuant amb porter-jugador arribaria el definitiu 2-5.

PLANTILLA: 2 Fede, 3 Xisco, 4 Sebas Ramis, 5 Nilson, 6 Pedro, 7 José Luis (GOL), 10 Víctor, 11 Manu Casal, 12 Javi Ruiz (GOL), 14 Sebas Gayå, 15 David.

IncreĂ­ble partido el que se viviĂł en el pabellĂłn Toni PizĂĄ. Un partido que tuvo mucha emociĂłn, intensidad y calidad durante los 60 minutos de juego. Los primeros diez minutos de partido fueron muy determinantes ya que el CM VIA TACCIOLLI perdonĂł varias ocasiones claras mientras que el equipo visitante aprovechaba sus ocasiones para ponerse 0-3 en el marcador. Al final de la primera parte, los bermellones recortaron distancias con un gol de Javi Ruiz. En la segunda parte seguĂ­a la intensidad y el buen juego; los visitantes marcaron el cuarto pero el equipo dirigido por Charly no se rindiĂł y reacciono rĂĄpidamente. En el Ășltimo minuto de juego y con los bermellones actuando con portero-jugador llegarĂ­a el definitivo 2-5.