Sports de ca Nostra

CM VIA TACCIOLLI 2-5 Recreativo Manacor Futbol Sala

10616234_886677118009555_4659978694172212396_nIncreïble partit el que es va viure al pavelló Toni Pizá. Un partit que va tenir molta emoció, intensitat i qualitat durant els 60 minuts de joc. Els primers deu minuts de partit varen ser determinants, ja que el CM VIA TACCIOLLI perdonà vàries ocasions clares mentre que l’equip visitant aprofitava les seves ocasions per posar un 0-3 en el marcador. Al final de la primera part, els vermellencs retallaren distancies amb un gol de Javi Ruiz. En la segona part seguí la intensitat i el bon joc; els visitants marcarien el quart però l’equip dirigit per Charly no és rendí i reaccionà rapidament. Al darrer minut de joc i amb els vermellencs actuant amb porter-jugador arribaria el definitiu 2-5.

PLANTILLA: 2 Fede, 3 Xisco, 4 Sebas Ramis, 5 Nilson, 6 Pedro, 7 José Luis (GOL), 10 Víctor, 11 Manu Casal, 12 Javi Ruiz (GOL), 14 Sebas Gayá, 15 David.

Increíble partido el que se vivió en el pabellón Toni Pizá. Un partido que tuvo mucha emoción, intensidad y calidad durante los 60 minutos de juego. Los primeros diez minutos de partido fueron muy determinantes ya que el CM VIA TACCIOLLI perdonó varias ocasiones claras mientras que el equipo visitante aprovechaba sus ocasiones para ponerse 0-3 en el marcador. Al final de la primera parte, los bermellones recortaron distancias con un gol de Javi Ruiz. En la segunda parte seguía la intensidad y el buen juego; los visitantes marcaron el cuarto pero el equipo dirigido por Charly no se rindió y reacciono rápidamente. En el último minuto de juego y con los bermellones actuando con portero-jugador llegaría el definitivo 2-5.

fccmallorca.blogspot.com

Los comentarios están cerrados.