Tercera División ; Manacor-Mercadal (1-1) Galeria de Fotos

2 noviembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

   DSC_0016El Manacor de Tercera Divisió ha sumat avui un punt important contra el segon classificat, el CE Mercadal. El partit, corresponent a la onzena jornada de lliga i disputat aquest dissabte a Na Capellera ha acabat amb empat (1-1). Cal destacar que les millors ocasions han estat pel conjunt local.

 

El partit, que havia de servir per capgirar la ratxa dolenta de resultats de les darreres jornades i una dinàmica negativa acumulada; per un mateix, per lesions, per la manca de sort…  aportava l’al.licient d’enfrentar-se contra un dels millors de la categoría, pel que els manacorins han hagut de treballar fort els noranta minuts.

El Mercadal a la primera part s’avança 0-1 des d’una falta a la frontal de l’àrea; aquesta és pràcticament una de les poques ocasions clares que han creat els visitants en tot el partit. En canvi, el Manacor ho intentava, tot i que no acabaven d’enllaçar bé les jugades.

A la segona part, ha canviat tot. El Manacor ha sortit dels vestuaris amb un canvi d’actitud i orgull, amb ganes de lluitar, i de guanyar els tres punts en joc creant un bon grapat d’ocasions. Al final 1-1 i un punt que els dona molta força i ganes per demostrar el que pot donar aquesta plantilla.

Alineaciones:

 Manacor: Miquel, Sancho, Pere, Tiá (Muntaner min.90), Hector, Amengual, Mari, Edy (Miguel Febrer min.73), Nofre, Biel y Miki (Carrascosa min.85).

 

Mercadal: Fernando, Aitor, Pepo, Serom, Capó (Dani min.39), Lebrero (Virroel min.60), Xisco, Robert, Joel, Mas y Marcos.

 

Gols: 0-1 min.30 Marcos. 1-1 min.63 Biel Gili

 

Àrbitre: Toni Valverde Martinez i com assistents Serra Crespi i Cañadillas Espada.
Targetes: Groga a Pere Adria i Hector per el Manacor i a Aitor i Joel per el Mercadal

 

La propera setmana a Sant Rafel, a seguir igual.

Fitxa del partit

Classificació

fuente cd.manacor.es

GALERIA DE FOTOS DE SPORTSDECANOSTRA

 

 

Comentarios cerrados