Sports de ca Nostra

Crònica Atlètic Balears – Alcoià (1–2)

at balearesUn dels bucs insígnia de l’Atlètic Balears la temporada passada, Joan Vich, va entrar entre aplaudiments a la grada de Son Malferit, reconeixent-li així l’aficionat balearico la seva labor. Vich no jugava el partit per decisió tècnica, fet que diu molt del potencial de l’Alcoià, que deixa a la grada un gran jugador. També diu molt que els futbolistes més determinants dels alacantins estiguéssin d’inici a la banqueta. Francis Ferrón, màxim golejador, i Bello, revulsiu de l’equip en la segona partit. Sigui com sigui, la jugada li va sortir redona a l’entrenador rival, Óscar Cano, ja que el seu equip s’emportà els tres punts en joc, que al final és el que compta.

El Balears no va arribar amb gaire perill a la porteria de Jero. Tampoc l’Alcoià a la nostra. Les poques arribades dels equips es varen convertir en gols. A la mitja hora encetava el marcador Israel Jerez, amb un excel·lent cop de cap, al rematar una centrada des de banda esquerra. El Balears, per la seva banda, només va arribar de forma tímida els primers minuts del partit, amb segones jugades que des de fora de l’àrea sortien per damunt del travesser. Tot i el pobre bagatge, es veia un Atlètic treballat, molt seriós en defensa.

Fullana i Chando poc podien fer contra el món. Així, Nico, abans del final del primer temps, va donar entrada a Ripoll per Javi Ramos, amb la clara intenció de nodrir l’atac blanc-i-blau. D’aquesta manera, al minut 50, arribava el primer gol del Balears a casa aquesta temporada. Jugada de Biel Guasp per banda esquerra, que cedeix a Ripoll, que se’n va en carrera del seu defensor, que finalment el derriba dins l’àrea. Fullana, amb un llençament impecable, enganya Jero i posa l’empat a 1 en el marcador.

La balança es podria haver decantat per a qualsevol dels contendents, però si alguna cosa no acompanya aquest inici de curs a l’Atlètic Balears és la sort. Al ’91, Bello es queda sol al vèrtex de l’àrea, rep i avança cap a Víctor i el bat. Massa cruel per ésser vera. Tanmateix som el Balears, i ens aixecarem.

Atlètic Balears: Víctor, Jaime (66, Nando Ramón), Alomar, Mairata, Guasp (87, Oller), Esteban, Artabe, Cristian, Chando, Fullana i Javi Ramos (39, Ripoll)

Alcoià: Jero, Mongil, Navarro (83, Javi Rubio), Mario Fuentes, Óscar López, Carles Salvador, Israel Jerez (72, Bello), Julio de Dios, Jorge Perona (46, Francis Ferrón), Rubén Ramos i Devesa

Àrbitre: José Emilio Sánchez Aparicio (català). Amonestà amb groga als locals Guasp, Esteban i Artabe i als visitants Carles Salvador, Israel Jerez i Bello.

Gols: 0-1, Israel Jerez (m. 28); 1-1, Fullana (m. 50); 1-2, Bello (m. 91)
Fuente At Balears

Los comentarios están cerrados.