Sports de ca Nostra

Prèvia València Mestalla – Atlètic Balears

10-VCF-atb-640x360És evident que la derrota davant l’Hèrcules a casa per 0 a 3 va fer mal al vestidor blanc-i-blau. Però tot i la contundent derrota, els jugadors són conscients de la millora en el joc col·lectiu en segons quines fases d’aquest encontre i aquest és el camí a seguir si es volen aconseguir bons resultats. Coer amb sis punts, l’equip viatja a València per a enfrontar-se al filial txè i amb un únic objectiu en ment: endur-se’n els tres punts cap a Palma. El partit es disputarà aquest diumenge 26, a les 12h, a la ciutat esportiva Antonio Puchades de Paterna, sota la direcció del col·legiat català Víctor Manuel Sánchez Rico. Es perdrà el partit Cristian, que segueix sancionat, com també els lesionats Nando Ramón,  Álvaro de Dios, Guasp i Perales.

En veritat el València no es pot queixar dels futbolistes que surten d’aquest planter. En els darrers anys hem vist com Paco Alcácer, Gayà o Carles Gil s’assentaven al primer equip o com Joan Bernat fitxava pel Bayern de Munic. Sens dubte, el conjunt dirigit per Curro Torres, exjugador valencianista i de la selecció espanyola, tendrà moltes coses que aportar i més d’un jugador que valdrà la pena seguir-lo d’aprop. Fins ara, amb les nou jornades que duim de campionat, el màxim golejador de l’equip és Álex López, amb tres dianes.

Després d’empatar el darrer partit a 0 davant el Badalona, els blanc-i-negres són catorzens amb nou punts. Dues victòries, tres empats i quatre derrotes és el bagatge dels pupils de Torres. Idò així, en les circumstàncies actuals, ens enfrontam davant un rival directe, ja que tan sols ens separen tres punts. A tall anecdòtic, el primer partit entre ambdós equips va ser a Segona divisió el 1951 i el CD Mestalla es va imposar per 5 a 1. El darrer, la passada campanya, tampoc va ser bo per nosaltres: derrota per 1 a 0. Tanmateix, si per alguna cosa existeixen les estadístiques és per romprer-les
web At.baleares

Los comentarios están cerrados.