Athletic Club de Montuïri 0 – Son Ximelis «B» 0

14 octubre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
atletic club montuiriEren les 18h quan començava el partit entre Athletic Club de Montuïri i son Ximelis. A la primera part cap del dos equips creava moltes ocasions de gol. Al minut 36, després d’una falta del son Ximelis un jugador visitant marcava un gol amb la ma, i seguidament l’arbitre marcava mans i rectificava l’error.
Al segon temps els atlètics varen dominar i varen crear mes ocasions. Damunt el minut 86 Cerdà Cifre rematava de cap una pilota que passava molt aprop del pal de la porteria visitant.
Quan faltaven pocs minuts per acabar el partit els montuirers varen tenir una triple ocasió de gol però finalment la pilota no va entrar a la porteria.

El proper partit serà diumenge dia 19 a les 18:00h al camp Secar De la Real. C.F. Establiments Athletic Club de Montuïri.

Alineació: Salas, Candela, Bergas, Cerdà Cifre, Rechach, Andreu, Ginard, Mayol, Servera, Solier, Mas.
Suplents: Miralles Martorell, Coll, Nicolau, Aloy, Mesquida.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Daniel Ortiz i Antoni Vidal.
Canvis: Nicolau per Ginard (46’), Aloy per Mas (55’), Mesquida per Mayol (77’), Coll per Andreu (90’)
Targetes grogues: Mayol (46’), Andreu(36’), Solier(36’), Mas(38), Rechach (61’), Aloy (72’), Nicolau (90’).
Àrbitre: Onetto Bevia