Sports de ca Nostra

CM Via Tacciolli – Sporting Sant Joan CE (1-2)

Pfccmrimera jornada de lliga en la qual el CM VIA TACCIOLLI no va poder aconseguir la victòria. L’equip es va veure sorprès a la primera part per dos gols dels visitants al contracop. L’equip va disposar de moltes ocasions però no va poder retallar distancies fins a l’inici de la segona part. El partit va ser molt disputat fins als darrers instants. Els vermellencs no pogueren empatar malgrat les moltes ocasions tingudes. El pròxim partit serà dia 10 a les 21 hores a Alaró. Gràcies a tot el public assistent que va venir a recolzar l’equip!

PLANTILLA: 4 Sebas Ramis, 5 Nilson, 7 José Luis, 8 Alex, 9 Sergio, 10 Víctor (GOL), 11 Manu, 12 Javi, 13 Carlos, 14 Sebas, 15 David, 16 Peña.
Primera jornada de liga en la que el CM VIA TACCIOLLI no pudo conseguir la victoria. El equipo se vio sorprendido en la primera parte por dos goles de los visitantes al contragolpe. El equipo dispuso de muchas ocasiones pero no pudo recortar distancias hasta el inicio de la segunda parte. El partido fue muy disputado hasta los instantes finales. Los bermellones no pudieron empatar aunque tuvieron muchas ocasiones para lograrlo. El próximo partido será el dia 10 a las 21 horas en Alaró. Gracias a todo el público asistente que vino a apoyar al equipo!

Los comentarios están cerrados.