Sports de ca Nostra

C.E. Contància – C.F. Sóller‏ (0-0)

06-011Els fidels aficionats del Club Esportiu Constància varen gaudir d’una nova jornada de futbol amb unes agradables temperatures que se varen experimentar durant el partit que enfrontà al equip local davant el C.F. Sóller al Nou Camp d’Inca.

 

Tot i els esforços dels dos conjunts, el resultat final de empat a cero gols va deixar un punt per a cada equip que no acaba de omplir les expectatives de les respectives aficions que esperaven cada una, un nou impuls per als seus colors.

 

El Club Esportiu Constància va mostrar una clara superioritat davant el terreny de joc amb un sentiment de comoditat i velocitat al seu camp de gespa natural, cosa a la que el C.F. Sóller no està acostumat i això se va deixar percebre amb claredat. Sobta que tot i gaudir d’aquest domini tècnic superior, el Club Esportiu Constància no va poder pujar cap punt al marcador cap al seu favor a pesar de tenir unes quantes oportunitats clares durant els noranta minuts i bones ocasions davant els quatre pals de la porteria que varen ésser convenientment aturats per una bona actuació del guardià de la meta Sollerica.

 

Netedat i tranquil·litat varen ésser les tòniques generals del joc que no va deixar cap guanyador definitiu i que lleva els anhelats tres punts a tots dos.

 

Durant el descans del partit, com ja ve sent habitual, una representació de les directives de tots dos clubs varen tenir un petit intercanvi de salutacions i varen passar uns minuts junts en un ambient de col·laboració i enfortiment de relacions. Aquestes reunions gaudeixen de la presència d’autoritats del Club i del municipi d’Inca, com és el cas del Batle Rafel Torres i del president de la Junta Gestora del Club Esportiu Constància, Andreu Gili.

 

Fi nota de prensa C.E. Constancia

06-012 06-009 06-008 06-007 06-001

Los comentarios están cerrados.