Arta-Sta.Ponsa (2-2) una remontada que vale un punto

1 septiembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional
artaPrimer partit de la temporada del primer equip davant el Santa Ponsa CF. Partit on al primer minut en Reyes ha xutat al travasser i en una sortida de cĂČrner en Guiem ha rematat fluix a les mans del porter.

Pareixia que havia d’anar bĂ©, perĂČ a la primera arribada un mal refĂșs d’en Quinta ha pegat al davanter visitant i ha marcat a porta buida. Els artanencs no han baixat els braços i han cercat l’empat perĂČ sense massa claredat. PerĂČ ha arribat el segon per part visitant, en una pilota perduda al mig del camp i els verds han posat el 0-2. La segona part la cosa ha canviat, domini artanenc i moltes ocasions perĂČ sense fer cap gol. Per empitjorar les coses, expulsiĂł per doble groga d’en Reyes (un poc rigurosa). PerĂČ a partir d’aquĂ­ els locals han tret la rĂ bia i, amb una defensa de tres, han tancat els visitants dins del seu camp. A falta de 10 minuts en Torreblanca ha fet un gol olĂ­mpic, i han pitjat per cercar l’empat. Quan ja faltava poc, una bona jugada d’en Pep, la pilota ha arribat a peus d’en Fran i ha posat el 2-2 definitiu. Vist el partit i les ocasions artanenques, la victĂČria es podria haver aconseguit perĂČ el punt es bo remontant un 0-2 en contra. VAMOS ROJOS!!