Aprovada la proposta de nomenament del tennista Rafel Nadal com a Fill Predilecte de l’illa de Mallorca

26 agosto 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Rafa NadalLa Comissió Informativa del Consell de Mallorca s’ha reunit avui en sessió extraordinària per aprovar la proposta de nomenament del tennista Rafel Nadal com a Fill Predilecte de l’illa de Mallorca.

S’ha aprovat el text per unanimitat, per tots els grups polítics amb representació a la institució insular, i l’expedient s’aprovarà a la sessió plenària extraordinària del proper 2 de setembre.

Amb aquesta distinció, el Consell de Mallorca vol retre un merescut homenatge a un dels millors esportistes, dels més prolífics que ha tingut la nostra illa.

La proposta de nomenament de Fill Predilecte recull els mĂšrits del tennista, tant esportius com personals; aixĂ­ destaca, d’una banda, «l’esperit de sacrifici i la constĂ ncia, juntament amb la professionalitat esportiva»; i, de l’altra, la senzillesa i la humilitat, «qualitats que el converteixen en una figura encara mĂ©s gran».

Així mateix, també es fa referÚncia a «la projecció internacional de Mallorca quan Rafel Nadal competeix arreu del món», fet que el converteix en un dels millors ambaixadors de Mallorca
.facesport-illes-balears

Comentarios cerrados