Sports de ca Nostra

Sta Eugenia-Lloret (0-2)

35674No era un partit fàcil, ni molt menys. Ens enfrontàvem al  At.Sta.Eugenia, un equip que segurament lluitarà pels  llocs d’ascens dins la categoriía de Reg.Preferent.

La  UE.Lloret va sortir al camp sense complexos, sense por,  amb un gran desplegament tàctic i amb un equip solidari.  El Santa Eugènia va arribar en un parell d’ocasions a  l’àrea del Lloret, però una defensa ben plantada va  desbaratar els intents d’avançar-se al marcador. El bon  futbol desplegat pels nostres, amb contínues transicions i sense jugar a pilota llarga, van tenir els seus fruits quan  un inspirat Sergio va marcar el primer gol visitant.  Gairebé sense temps de reacció un batallador Juanmi marcava el 0-2 amb el qual s’ha arribat al descans. A la represa del partit, el Lloret va baixar una mica el  llistó, fruit de la pressió d’un equip que ens du 15 dies de   pretemporada d’avantatge, però sense crear-nos massa  perill. En una pilota penjada a l’àrea, els locals van  aconseguir reduir l’avantatge en el marcador, però els  nostres no es van descompondre i van aconseguir  mantenir el marcador fins a la conclusió del mateix. No vull destacar ningú, perquè després del que s’ha vist  aquesta pretemporada tenc molt clar que el destacable  és que tenim un «gran equip», que amb treball i humilitat
C.E.Lloret 

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.