Sports de ca Nostra

XXIII CURSA POPULAR SES SALINES A SA COLÒNIA DE SANT JORDI, (Data: 2 d’Agost a les 20.00)

posterOrganitza: Ajuntament de Ses Salines

Data: 2 d’Agost a les 20.00

Lloc de Sortida: Carrer Batle Andreu Mut (Ses Salines)

Arribada: Carrer Dofí (Colonia Sant Jordi)

Categories: Sub23 masculí i femení (10 a 22 anys), Sènior masculí i femení (23 a 39 anys), veterans M-40 masculí I femení (40 a 49 anys), veterans M-50 masculí I femení (+50 anys)

Art. 1. Organizació – El Ajuntament de Ses Salines organiza la XXIII cursa popular Ses Salines a sa Colònia de Sant Jordi.

Art. 2. Recorregut – El recorregut de la prova serà entre Ses Salines fins la Colònia Sant Jordi, aproximadament 5,9 km.

Art. 3. Categories – Les categories de la cursa son les següents:

  •          Categoria Sub23 (Masculí i femení) de 10 a 22 anys
  •          Categoria Sènior (Masculí i femení) de 23 a 39 anys
  •          Categoria Veterans M-40 (Masculí i Femení) de 40 a 49 anys
  •          Categoria Veterans M-50 (Masculí i femení) +50 anys
  •          Categoria Atletas Locals

Art4. Trofeus i obsequis.

Hi haura premis per als tres primers classificats de cada categoria i premi per als tres primers locals masculins i femenins.

 

Art. 5. Inscripció – Les inscripcions es realitzaran a travès de la pàgina web www.elitechip.net fins el dia 1 d’Agost a les 22.00. El preu de les inscripcions serà de 6 €. (els atletes Empadronats* a ses Salines tindran un descompte de 3€) També es podran inscriure presencialment fins a 1 hora abans de la sortida. Els Federats en la FAIB Federació d’Atletisme de les Illes Balears, també tindran un descompta de 1 €.

* Els atletes empadronats tindrán que acreditar-se amb el corresponent certificat de resident.

Art. 6. Cronometratge – La cursa serà cronometrada per Elitechip, Si no disposes de chip propi, podras llogar-ne un, el preu del lloguer son 3 €. També el podras adquirir-ne un chip groc per properes curses. Es obligatori portar el chip a la sabata o en el tormell per poder sortir en classificació.

Art. 7. No esta permes participar a la cursa sense haver formalitzar correctament la inscripció i estar assegurat, la organització contractara un seguro d’accidents per a tots els atletes no federats.

Los comentarios están cerrados.